MENÜ
İzmir
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Olay yaratan video mahkemelik: CHP'li Bayır'dan suç duyurusu!
Politika
22 Haziran 2017 Perşembe 18:36

Olay yaratan video mahkemelik: CHP'li Bayır'dan suç duyurusu!

CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır AK Parti Karabağlar Belediye Meclis Üyesi Emrullah Kavuz hakkında suç duyurusunda bulundu.

EGEDESONSÖZ-  Yaptığı sosyal paylaşımlar ve açıklamalarıyla dikkat çeken isimler arasında yer alan AK Parti Karabağlar Belediye Meclis Üyesi Emrullah Kavuz yine gündeme geldi.  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun rabia işaretiyle ilgili, “Ne yerli ne milli. Terör örgütünün 4 parmağını getirdiniz, simge yaptınız, akıl alacak şey değil” sözlerine tepki gösteren Kavuz çektiği videoda Kılıçdaroğlu’nu tehdit etti.

- CHP KARABAĞLAR'DAN 'VİDEO' ÇIKIŞI: YAPTIĞINA PİŞMAN EDECEĞİZ!

- VİDEO: İŞTE O KONUŞMA

Videonun gündeme gelmesi ve sosyal paylaşım sitelerinde yayınlanmasının ardından CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır harekete geçerek suç duyurusunda bulundu. Bayır, Kavuz hakkında tehdit, hakaret, halk arasında korku ve panik yaratmak amacıyla tehdit, suç işlemeye tahrik, halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve aşağılama, suç işlemeye tahrik iddiasıyla şikayetçi oldu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 AKIL
 23 Haziran 2017 Cuma 10:33
Hangi partiden olursa olsun,karanlık zihniyetli,cahil cühela,konuşmasını oturmasını, kalkmasını bilmeyen,semtine,şehrine,milletine ve insanlığa hiç bir faydası olmayan adamları seçmek zorunda bırakan mevcut seçim sistemi oldukça bizden bi ... şey olmaz.
 GAZİEMİR ÇARŞI
 22 Haziran 2017 Perşembe 23:12
Vaatlerini kendine sakla, biz icraata bakarız.
 Ötekileştirmeyin
 22 Haziran 2017 Perşembe 21:36
Siyasiler toplumu ötekileştirmeyiniz hepimizin gideceği başka ülke yok.Bırakın trübünlere oynamayı ekonomi perişan bir araya gelin.Ben yok biz varız o halde herşeyin en güzelini yaparız.Seviyenizi yükseltiniz siyasetçiler, dünyada 4 mevsimi yaşayan ender coğrafyada yaşıyoruz et 50 tl nohut 15 tl mercimek kanadadan,nohut meksikadan, elma şiliden,fasulye arjantinden,buğday fransa ve almanyadan, et angustan eserinizle gurur duyun.
 
 22 Haziran 2017 Perşembe 18:48
Olayın tersini düşünün; bir grup CHP'li böyle toplanacak, "emir ver Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ı vuralım" dese ne olur? Ayrıca bu bir iç savaş çığırtkanlığıdır.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz