MENÜ
İzmir 10°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ormanda selfie keyfi kanlı bitti!
Güncel
30 Kasım 2020 Pazartesi 08:49

Ormanda selfie keyfi kanlı bitti!

Elazığ'ın Keban ilçesinde, 2'si kardeş 5 kişinin mantar toplamaya gittikleri ormandaki selfi keyfi kanlı bitti. Mantar topladıktan sonra Mevlit A, selfie için 3 arkadaşı ile bir araya geldiği sırada işitme engelli kardeşinin elindeki av tüfeği iddiaya göre kazara ateş aldı. Yaralan 4 kişi hastanede tedavi altına alındı

İddiaya göre, kent merkezinden hafta sonu tatili için ilçeye bağlı Beydeğirmeni köyü Mirali mezrasına giden Mevlit A. (38),işitme engelli kardeşi Mehmet A. (31),arkadaşları Suat A. (20),İbrahim D. (20) ve Baran A. (16) mantar toplamaya çıktı.

Mantar topladıktan sonra Mevlit A, öz çekim (selfie) yapmak için 3 arkadaşı ile bir araya geldiği sırada işitme engelli kardeşinin elindeki av tüfeği kazara ateş aldı. Tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği Mevlit A. ile arkadaşları Suat A, İbrahim D. ve Baran A. yaralandı.

Olay yerine giden 112 Acil Sağlık ekiplerince kentteki hastanelere kaldırılan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Jandarma ekipleri işitme engelli Mehmet A'yı gözaltına aldı. (AA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz