MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Örnek tahsisi başkan duyurdu: Konukevimiz sağlıkçılarımızındır!
Yerel Yönetimler
29 Mart 2020 Pazar 16:48

Örnek tahsisi başkan duyurdu: Konukevimiz sağlıkçılarımızındır!

Belediye Başkanı Serdar Aksoy, “Konukevimizi, her koşulda büyük bir özveriyle çalışan, gecesini gündüzüne katan sağlık çalışanlarımıza tahsis ettik. Yaşadığımız bu zor süreçte bizim için fedakarca görev yapan sağlık çalışanlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız, evde kal Menemen, evde hayat var” dedi.

EGEDESONSÖZ- Türkiye’de koronavirüs ile mücadelede etkin rol üstlenen yerel yönetimler rutin hizmetlerinin yanında sorumluluk alarak zor günlerin atlatılması adına hamleler gerçekleştiriyor. İzmir’de de Büyükşehir Belediyesi’nin önderliğinde çalışmalar sürdürülüyor. Son olarak Menemen Belediyesi örnek bir uygulamaya imza attı.

Belediye Başkanı Serdar Aksoy sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda konukevini sağlık çalışanlarına açtığını ifade etti.

Başkan Aksoy, “Konukevimizi, her koşulda büyük bir özveriyle çalışan, gecesini gündüzüne katan sağlık çalışanlarımıza tahsis ettik. Yaşadığımız bu zor süreçte bizim için fedakarca görev yapan sağlık çalışanlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız, evde kal Menemen, evde hayat var” dedi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz