MENÜ
İzmir 11°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Osmanağaoğlu: Gazi meclis Mehmetçiğin yanındadır
Politika
10 Ekim 2019 Perşembe 22:52

Osmanağaoğlu: Gazi meclis Mehmetçiğin yanındadır

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’ye yönelik başlattığı Barış Pınarı Harekatı devam ederken Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu’ndan açıklama geldi. Osmanağaoğlu, “ Gazi meclis Mehmetçiğin yanındadır” dedi.

EGEDESONSÖZ- Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu Suriye’de güvenlik koridoru oluşturulmasına yönelik başlatılan Barış Pınarı Harekatı’yla ilgili açıklama yaptı. Meclis’in her daim olduğu gibi bugün de Mehmetçiğin yanında olduğuna vurgu yaparak‘’ Bir asır evvel hürriyet meşalesini tutuşturanlar, çatırdayan gök kubbeyi omuzlarında tutanlar ay yıldızın ışığı altında bu çatıyı inşa etmiştir. ‘’Düşman ilerliyorsa bir adım geriye giden haindir’’ diye haykıran irade bu Meclise ruh vermiştir. Dumlupınar önlerinde bir destanın ilk heceleri Mehmetçik’in süngüsüyle kazanırken bu Meclis tarihin şahidi olmuştur’’ dedi.

Osmanağaoğlu konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı:

“Tarih şahitlik etsin, Gazi Meclis bugün de aynı ruh ve vakur duruşuyla Mehmetçiğin yanındadır. Fırat’ın doğusundaki terör unsurlarının da temizlenmesiyle kazanılacak bir zafer, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Harekatı’yla önsözü yazılan destanın altına atılacak imza ihanetin tam ortasına vurulacak Türk mührüdür.  Şairin dediği gibi, fetih hırsı olanın değil aşkı olanın nasibidir. Aşkımız insan, aşkımız vatan, aşkımız nizamdır”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz