MENÜ
İzmir 14°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Özdilek İzmir AVM'de 16. yıl coşkusu
Ekonomi
23 Kasım 2017 Perşembe 16:06

Özdilek İzmir AVM'de 16. yıl coşkusu

Özdilek Holding yatırımı olarak 15 Kasım 2001 tarihinde açılan ve açıldığı günden itibaren müşteri memnuniyeti, kaliteli hizmet anlayışıyla İzmirlilerin en çok tercih ettiği alışveriş merkezleri arasında yer alan İzmir Özdilek AVM, 16. Yılını etkinlikler, kampanyalar ve indirimlerle kutladı.

Türkiye Tekstil ve Perakende sektörünün parlayan yıldızı Özdilek Holding’in 2001 yılında İnciraltı’nda açtığı ve İzmir’in ilk alışveriş merkezlerinden olan Özdilek Alışveriş Merkezi 16. Yılını geride bırakmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadı.

BİRBİRİNDEN RENKLİ ETKİNLİKLER
Özdilek İzmir AVM’nin 16. Yılı kutlamaları kapsamında 18 Kasım Cumartesi günü saat 13.00’de ünlü manken ve oyuncu İpek Tanrıyar’ın sunumu ile gerçekleşen özel pasta kesimi etkinliğinin ardından yapılan “İpek Tanrıyar ile Eğlenceli Yarışmalar” etkinliğinde Özdilek İzmir AVM misafirleri keyifli vakit geçirdi.

Özdilek İzmir AVM 16.Yıl etkinliklerinde minik misafirlerini de unutmadı. Dünyaca ünlü sevilen çizgi film karakterleri Maşa ile Koca Ayı gösterisi 18 – 19 Kasım tarihlerinde 14.00 – 16.00 ve 18.00 saatlerinde Özdilek İzmir AVM ’de minik dostlarıyla buluştu. Maşa ve Koca Ayı çocuklarla birlikte oyunlar oynayıp, şarkılar söyleyip, dans edip etkinlik sonunda ise bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

DOĞAYLA İÇ İÇE ALIŞVERİŞ
Balçova-İnciraltı’nda doğayla iç içe, Çeşme yoluna 3 km mesafede bulunan Özdilek İzmir Alışveriş Merkezi’nde kendi yönetiminde olan Özdilek Mağaza, Özdilek Market, Kafe Safahat ve Safahat Lokantası birimleriyle 16 yıldır İzmirlilerin göz bebeği olmaya devam ediyor.

İZMİRLİLERİN VAZGEÇİLMEZİ
Ziyaretçilerini 2001 yılından bu yana ağırlayan İzmir’in prestijli alışveriş merkezlerinden Özdilek Alışveriş Merkezi, zengin marka karması, yıl boyunca süren etkinlikleri ve avantajlı kampanyalarıyla bir yaşam merkezi olarak İzmirlilerin vazgeçilmezi olmaya devam edecek.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz