MENÜ
İzmir 18°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Pınar Karşıyaka Baygül'le masaya oturacak
Spor
22 Haziran 2017 Perşembe 13:55

Pınar Karşıyaka Baygül'le masaya oturacak

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde yeni sezon öncesi Ponitka hariç tüm yabancılarla yollarını ayırma kararı alan Pınar Karşıyaka, Muhammed Baygül'le masaya oturacak.

Antrenörlük görevine getirilen Aleksandar Trifunovic'ten de Muhammed için olumlu rapor alan Pınar Karşıyaka, sözleşmesi biten 25 yaşındaki oyuncuyla yeniden anlaşmaya çalışacak. Muhammed, 2 yıldır forma giydiği yeşil kırmızılılarda geçen sezon ligde 7 sayı, 2.9 ribaund, 2.2 asist, FIBA Şampiyonlar Ligi'nde ise 9.6 sayı, 3 ribaund, 1.4 asist ortalamalarıyla mücadele etti.

Pınar Karşıyaka, yerlilerden Erdi ve 5 sezondur kadroda yer alan tek isim olan Soner Şentürk'le ise yollarını kesin olarak ayıracak. Pınar Karşıyaka'da 2013'te FIBA Eurochallenge finali oynayıp 2014'te Türkiye Kupası ve Cumhurbaşkanlığı Kupası, 2015'te de lig şampiyonluğu kazanan 31 yaşındaki guard Soner, geçen sezon 2.1 sayı, 1.2 ribaund, 1 asistte kaldı.

Yeşil kırmızılılarda Antrenör Trifunovic, kadrodaki altyapı patentli gençlerden Alp, Görkem, Arca gibi oyuncularla ilgili kararını ise ilk etap antrenmanların ardından verecek. Bu oyuncuların tecrübe kazanmaları için kiralık gönderilebileceği öğrenildi. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz