MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Pırlantayı yutan turist serbest bırakıldı!
Ege
7 Ekim 2018 Pazar 10:07

Pırlantayı yutan turist serbest bırakıldı!

Marmaris'te girdği kuyumcudaki 2,5 kıratlık, 40 bin dolar değerindeki pırlanta yüzüğü yutan 54 yaşındaki İrlandalı turist Ian Camppel için yapılan bekleyiş sone erdi. Uzun süre doğal yollardan çıkması beklenen yüzük kolonoskopiyle çıkarıldı. Camppel, serbest bırakıldı.

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, kuyumcuya müşteri gibi giren turistin, el çabukluğuyla çalarak yuttuğu pırlanta yüzük, kolonoskopi işlemiyle çıkarıldı.

Marmaris Devlet Hastanesinde gözetim altında tutulan İrlandalı turist Lan Campell, yuttuğu yüzüğün doğal yollardan çıkmaması üzerine, isteği doğrultusunda özel bir hastaneye getirildi. Pırlanta yüzük, burada kolonoskopi işlemi ile alındı.

Bir süre hastanede müşahede altında tutulan Campell, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Campel, sevk edildiği mahkemece yurt dışı çıkış yasağı konularak adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Tatil için Marmaris'e gelen Lan Campell (54), 4 Ekim'de kuyumcuya girerek, 40 bin dolar değerindeki pırlantayı satın alma bahanesiyle incelemeye başlamış, el çabukluğuyla pırlantayı cebine atarak, iş yerinden ayrılmaya çalışmıştı. Güvenlik kameralarından pırlantanın Campell tarafından çalındığı belirlenince durum polise bildirilmişti. Ekiplerin geldiğini fark eden Campell, cebindeki pırlantayı yutarak kaçmaya çalışmıştı. (AA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 
 8 Ekim 2018 Pazartesi 08:13
neden serbest bırakıldı? atın içeri!!! yurt dışında bir vatandaşımız böyle birşey yapsa neler yaparlar biliyormusunuz? yazıklar olsun. hukuk varmış bu ülkede?
 Mevlut Demir
 7 Ekim 2018 Pazar 17:06
Bir vatandaşımız bu işi yapsa idi aynı işlemden sonra serbest bırakılır mıydı? Hukuk ve adaletde çifte, üçlü,dörtlü standart başka hangi ülkede görülür? Bir hukuk rezaletini de böylece gördük.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz