MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Rektörlük’ten Savran’ın sözleriyle ilgili açıklama: Yanlış anlaşıldı!
Güncel
29 Mart 2020 Pazar 14:47

Rektörlük’ten Savran’ın sözleriyle ilgili açıklama: Yanlış anlaşıldı!

Dokuz Eylül Üniversitesi kendi bünyesinde çalışan Tıp Fakültesi Hastanesi Pandemi Klinik Şefi Doç. Dr. Yusuf Savran’ın sözleriyle ilgili açıklama yaptı. Rektörlük, “İtalya ya da bir başka ülkede yaşanan can kayıpları üzerinden Türkiye’deki durumu kıyaslamanın veya alınan kararları eleştirmenin; yanlış ve amacından kopartılmış haberler yapmanın bilimsel bir tarafının olmadığını düşünüyoruz” ifadelerini kullanırken; Savran, "Eğer yaptığım açıklamalar paniğe neden olduysa devlet büyüklerimden ve halkımdan özür dilerim” dedi.

EGEDESONSÖZ-  Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü geçtiğimiz günlerde kamuoyuna açıklama yapan Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Pandemi Servis Sorumlu Hekimi Doç. Dr. Yusuf Savran’ın sözleriyle ilgili açıklama yaptı.

Rektörlükten yapılan açıklamada Savran’ın sözlerinin yanlış anlaşıldığı ifade edilirken İtalya ya da başka ülkelerde yaşanan ölümlerin Türkiye ile karşılaştırılmasının doğru olmadığı vurgulandı. Başta Savran olmak üzere klinikte çalışan ekibin yoğun stres ve gayret içinde fedakarlıklar yaptığını vurgulayan Rektörlük, “Vatandaşlarımızı uyarmak amacıyla kaygı ve korkusunu farklı bir üslupla aktaran hocamızın bu konuda yanlış anlaşıldığını ve kendisinin de özgün olduğunu buradan paylaşmak istiyoruz” ifadelerine yer verildi:

İŞTE O AÇIKLAMA:

SAVRAN’DAN YENİ AÇIKLAMA: YANLIŞ ANLAŞILDIYSAM…
Öte yandan Doç. Dr. Savran da konuyla ilgili yeni bir video paylaştı. Sorumlu bir hekim olarak toplumu bilinçlendirmek için açıklama yaptığını anlatan Savran, “Sağlık bakanlığımız ve ilgili birimler çalışmalarını titizlikle yürütmektedir. Yaptığım açıklamalar ve İtalya örneği yanlış anlaşılmıştır.  Bizler sorumlu hekimler olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Eğer yaptığım açıklamalar paniğe neden olduysa devlet büyüklerimden ve halkımdan özür dilerim” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Adınız:SELİM ALPDOĞAN
 30 Mart 2020 Pazartesi 11:31
DEĞERLİ HOCAMIN YANINDAYIZ...
 selim 4545
 30 Mart 2020 Pazartesi 11:30
Birileri niye ve kime göre yanlış anlaşılmış hocamızın arkasında değiliz hemen yanındayız . ''''Hocamız doğru olan konuları halka birebir anlattığı için teşekkür ederiz''''.
 BAK BAK
 29 Mart 2020 Pazar 18:16
gizle gizle nereye kadar şeffah ol yöneticiler hocamız deseydiki ülkemiz örnek dünyada her ne kadar ölenler oluyorsa sağ kalanlarda var alet adevat her şey çok fazla hatta evlere bile gönderiyoruz o zaman da böyle bilgilen dirme yapacakmıydınız
 Şenay Çağlar
 29 Mart 2020 Pazar 16:56
Yusuf Bey halktan gerçekleri saklamıyarak çok doğru bir iş yapmıştır.İzmir halkını erken uyarıları ile korumuştur.Dikkat ederseniz valilik kanalıyla pandamim bilim kurulu oluşturulmuş birtakım önlemler alınmıştır .Doktor Beyin açıklamalarından sonra yaygın olan illerin hepsinde bu yapılmıştır.Bizler böyle doktorlarımızın olmasını istiyoruz .Sonuna kadar da yanındayız .??????????????????
 Zehra kocatürk
 29 Mart 2020 Pazar 16:03
Dr Yusuf savran endıselı m ve milletini sevdıgı İcin acıklama yapmıs bazıları yanlış degerlendırmıs uyarı ve haklı kendisine butün Dr sonsuz tsşkler
 Okuyucu
 29 Mart 2020 Pazar 15:55
İlahi hoca tıp fakültesi manavında karnıbahar lahana satışımız başladı sülfürlü yiyeceklere şu dönem ağırlık verelim gibi ablanın da razı geldiği açıklama yapaydın.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz