MENÜ
İzmir 12°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Şeboy: İzmir’i mücevher gibi işleyeceğiz
Seçim 2015
30 Mayıs 2015 Cumartesi 09:44

Şeboy: İzmir’i mücevher gibi işleyeceğiz

İzmir’i işlenmemiş bir mücevhere benzeten AK Parti Milletvekili adayı Cemil Şeboy, “Dünyanın en güzel kentlerinden biri olan İzmir, AK Parti’nin usta elleriyle işlendiğinde çok büyük değere kavuşacak” dedi.
Seçim çalışmalarının son haftasını memleketi Buca’ya ayıran Ak Parti Adayı Şeboy, yollarda sevgi gösterileriyle karşılanıyor. Şeboy’a büyük ilgi gösteren vatandaşlar ve sivil toplum kuruluşları, kendisinden Buca’ya yaptığı hizmetleri bundan böyle İzmir’e ve Türkiye’ye yapmasını istedi. Buca’da gerçekleştirdiği hizmetleri kendisinin bile unuttuğunu belirten Şeboy, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde daha farklı bir misyonu olacağını artık bütün ülkeye ve İzmir’e hizmet etmek için çalışacağını söyledi. İzmir’in büyük bir köye döndüğünü söyleyen vatandaşlara karşı çıkan Şeboy, İzmir’in dünyanın en güzel mücevherlerinden biri olduğunu ancak henüz işlenmediğini belirtti.

GERDANLIK PROJESİ HAZIR
Kitreliler Derneği’nde vatandaşlar tarafından üzerinde Cemil Şeboy yazan atkılarla karşılanan AK Parti Adayı, İzmir için projelerini anlattı. Şeboy,”Benim hedefim İzmir’in keyifle yaşanacak bir kent olması. Çünkü İzmir bir mücevher ama henüz işlenmemiş yani maden halinde bir mücevher, biz bu mücevheri en iyi şekilde işlemek için pırıl pırıl parlayan bir elmas haline getirmek için çalışacağız” diye konuştu. Bostanlı-İnciraltı köprüsünün İzmir’i saran bir gerdanlık olacağını vurgulayan Şeboy, “Bir mücevheri işlemek ustaca dokunuşlarla olur. Bu proje hem görsel olarak hem de nitelik olarak İzmir’ çok yakışacak. Ulaşımda büyük bir rahatlama yaratacak köprü, aynı zamanda iki yakayı birbirine bağlayacak. Birbirine küs gibi yaşayan körfezin iki yakası bu köprüyle birleşecek” dedi.

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz