MENÜ
İzmir 11°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Seda Sayan: Kılıçdaroğlu'na çok bozuldum!
Magazin
16 Nisan 2018 Pazartesi 13:30

Seda Sayan: Kılıçdaroğlu'na çok bozuldum!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Hatay'daki sınır karakoluna giden bazı ünlü isimlerden olan Seda Sayan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na eleştirileri yüzünden 'çok bozulduğunu' söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bazı ünlülerle , Afrin'e yönelik harekata destek kapsamında Hatay'da bulunan karakola gitmesiyle başlayan tartışma sürüyor. CHP Lideri Kılıçdaroğlu "52 şehidimizin daha kanı kurumadı. Toplanmışlar bir grup davul zurna klarnet, şarkılar türküler…" demişti. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de "İktidar, şanlı ordumuzu ‘Televole’ programlarına malzeme yapmıştır. Afrin’den, askerimize büyük saygısızlıkla, ‘Afrinvole’ çıkarmıştır. Bu Habur rezaletini de aşmıştır" diye konuşmuştu. 

Muhalefetin eleştirileri üzerine bu ziyarette bulunan isimlerden tepkiler gelmeye başladı. Yeşilçam'daki rolleriyle hatırlanan ve son zamanlarda iktidara verdiği destek yüzünden eleştirilen Hülya Koçyiğit'ten sonra Seda Sayan da konuştu.

Sabah'tan Tuba Kalçık'a konuşan Seda Sayan, Kılıçdaroğlu'nun 'sanatçı düşmanı' olduğunu iddia etti. Sayan'ın ifadeleri şöyle: "Terörün temizlenmesinde bu operasyonun büyük önemi var. Vatanımızı, canını ortaya koyarak koruyan Mehmetçiğimizi ziyaret ettiğim için çok mutlu oldum. Cumhurbaşkanımız, sanatçılarımızı askerlerimizin yanına götürdü. Vatani görev yapan askerlerimizin yanına giderek onlarla sohbet ettik ve moral verdik. Bizi gördükleri için çok mutlu oldular. Fotoğraflarımızı çekip aileleriyle paylaştılar. Biz askerlerimizi mutlu etmek adına bu ziyareti gerçekleştirdik. Allah Cumhurbaşkanımızdan razı olsun. Bu ziyaret sonrası çok bozulduğum iki isim oldu: Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener. Meral Akşener'in "İktidar olduğumuzda bu sanatçılara selam vermeyeceğiz" sözünü asla unutmayacağım. İkincisi de Kılıçdaroğlu'nun bize hakaret etmesi. Kılıçdaroğlu, sanatçı düşmanı. Kendisi hangi organizasyona bizi davet etmiş de katılmamışız? Cumhurbaşkanımız, her zaman sanata ve sanatçıya destek veren bir lider. Kılıçdaroğlu'nun bize yönelik yaptığı açıklama büyük gaftır. O bizi tanımıyorsa, biz onu hiç tanımıyoruz. Şimdi kendisi de gidiyor Hatay'a, keşke daha önce gitseydi. Neden bize yönelik böyle bir açıklama yapıyor biliyor musunuz? Cumhurbaşkanımız ondan önce davrandı ve bizleri götürdü diye. Kusura bakma Kılıçdaroğlu, daha önce düşünecektin! O bize daha önce deseydi gidelim diye, giderdik onunla. Cumhurbaşkanımız da destek olurdu, onun gibi çirkin davranmazdı. Bu nedenle Kılıçdaroğlu'nu affetmeyeceğim. Cumhurbaşkanımız, tüm sanatçıların ne kadar değerli olduğunun farkında; kimseyi ayırt etmiyor. Bizlere, Mehmetçiğe moral ziyaretinde bulunma imkanı verdiği için hem Cumhurbaşkanımıza, hem de Genelkurmay Başkanımız'a çok teşekkür ederim. Sayın Cumhurbaşkanımızı ve eşi Sayın Emine Erdoğan'ı çok seviyor ve saygı duyuyorum."

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Gürkan
 16 Nisan 2018 Pazartesi 14:01
Kılıçdaroğlu askerleri niye ziyaret ettiniz demiyor kardeşim bunu ne zaman idrak edeceksiniz ? Askeriyede şehit varken o hafta şarkı türkü çalınmaz ancak siz zurna çalıp şarkı söylüyorsunuz. Ayıptır , şehitlere saygısızlıktır. Vatan millet sakarya diyenlerin çocukları askere gitmemiş :) seda sayan olarak hükümeti bir eleştirmeyi deneyin bakalım ne olacak ? TV ' de o yaptığınız saçma sapan rezil programları yapabilecek misiniz ?
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz