MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Selçuk Belediyesi bir kez daha Ege mutfağını tanıtacak
Yerel Yönetimler
20 Şubat 2018 Salı 18:25

Selçuk Belediyesi bir kez daha Ege mutfağını tanıtacak

Ege’nin yöresel lezzetleri bir kez daha Selçuk Belediyesi katkılarıyla tanıtılacak.

21- 24 Şubat tarihleri arasında Kuşadası Efes Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek Ege Bölgesi 3. Otel Ekipmanları Ağırlama Konaklama Teknolojileri ve Ev Dışı Tüketim Fuarı’nda “Sürdürülebilir Turizm İçin Turistik Kentler Konferansı’nda Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı da bir konuşma yapacak.

GL Platform Fuarcılık tarafından Kuşadası Efes Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan 4 günlük Ege Bölgesi 3. Otel Ekipmanları Ağırlama Konaklama Teknolojileri ve Ev Dışı Tüketim Fuarı’nda Ege Bölgesi’nin lezzetleri bir kez daha tanıtılacak. Selçuk Belediyesi’nin öncülüğünde açılan stantta Kuşadası Profesyonel Aşçılar Derneği Başkanı Uğur Apak, başkan yardımcısı Aydın Sürer ve dernek üyeleri Fahri Çörtoğlu ile Zeynep Tankaş fuar süresince Ege’nin lezzetlerini tanıtacak. Şevket-i Bostan, otlu gözleme, salyangoz, incir tatlısı gibi lezzetlerin sunumunun yapıldığı stant geçtiğimiz sene de büyük ilgi görmüştü.

Ege Bölgesi 3. Otel Ekipmanları Ağırlama Konaklama Teknolojileri ve Ev Dışı Tüketim Fuarı 21- 24 Şubat tarihlerinde 10.00 – 17.00 saatleri arasında Efes Fuar ve Kongre Merkezi’nde ziyaret edilebilecek.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz