MENÜ
İzmir 12°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sendika başkanı 'çöküş'ü duyurdu: İzmir için en korkulu gün!
Sağlık
29 Kasım 2020 Pazar 17:30

Sendika başkanı 'çöküş'ü duyurdu: İzmir için en korkulu gün!

Birlik Sağlık Sen Genel Başkanı Ahmet Doğruyol, İzmir’de yoğun bakım ünitelerinin dolduğunu ve 100 civarında vatandaşın yoğun bakım ünitesinde sıra beklediğini söyledi.

EGEDESONSÖZ- Koronavirüsle mücadele son günlerde giderek zorlaşıyor. Birlik Sağlık Sen Genel Başkanı Ahmet Doğruyol sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İzmir’de yoğun bakım ünitelerinin dolduğunu açıkladı.

Yaklaşık 100 kadar vatandaşın yoğun bakıma girebilmek için sıra beklediğini belirten Doğruyol, vatandaşlardan ölüm riski olmadıkça 112 ambulanslarını ve yoğun bakım ünitelerini meşgul etmemesini rica etti.

Doğruyol’un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şu şekilde:

“SAĞDUYUYA DAVET...

Covid-19 Virüsünden dolayı İzmir İlimizde bulunan yoğun bakımlarımızın dolduğu, yaklaşık 100 civarındaki hastamızın yoğun bakım sırası beklediği haberleri gelmektedir. 112 Acil ambulanslarımızın da taşıdığı hastalar genel olarak KORONALI hastalardır. vatandaşlarımızın acil ve ölüm riski olmadıkça 112 ambulanslarımızı ve yoğun bakımlarımızı meşgul etmemesi belki de bir vatandaşımızın hayatının kurtulmasına vesile olabilir.

Yetkililerimizin ifade ettiği gibi; SOSYAL MESAFE, HİJYEN, MASKE”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Bozkurt
 4 Aralık 2020 Cuma 14:49
Yorum yapan salih; Ahmet doğruyol benim tanıdığım en düzdün insanlardan biridir. Sendikacı adı altında işi sendikacılık olmayan farklı ilgi alanları olanlarla Doğruyolun dokusu tutmaz. Doğruyol iki tane kırık masaya mı kaldı. Ben o sendikadakileri yıllardır tanırım ve sendikayla hiç bir alakaları yok. Bildiğim kadarıyla hırsızlıkla ilgili savcılık takipsizlik verdi. Tazminat davasında açtılar. Böyle herkese açık yerden yazdığın bu yorumun faturasını benim bildiğim Doğruyol sana ödetir. Salih.
 Salih
 30 Kasım 2020 Pazartesi 07:15
Bu adamın dediğinin hiç birine güvenilmez hırsızlık suçu ile yargılanıyor
 bucalı
 29 Kasım 2020 Pazar 21:00
Daha önceki haberlerde yapmış olduğum yorumlar başımaza gelmeye başladı..yorumlarımda hep dikkat sosyal mesafe gibi uyarılarım olmuştu..insanlarımız bu tehlikeye davetiye çıkarmıştır suçluyu aradığımızda ortada...
 Serpil
 29 Kasım 2020 Pazar 20:15
Biz hastamızı sıra beklerken kaybettik.cok çaresiz kaldik
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz