MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Şengül'den teşkilata mesaj: Kendi başarısızlıklarının üzerini örtmeye çalışanlara...
Politika
15 Nisan 2019 Pazartesi 13:33

Şengül'den teşkilata mesaj: Kendi başarısızlıklarının üzerini örtmeye çalışanlara...

İl Başkanlığı görevini bırakan Şengül, teşkilata son bir mesaj verdi. Şengül'ün sert ifadeler kullanması dikkat çekerken, "Kendi başarısızlıklarını, başkasının üzerine atarak örtmeye çalışanlara” yeri geldiğinde teşkilatımız da milletimiz de hesabı sorar. Bu kişiler, birtakım planlarla ayakta durduğunu sanır ama farkında olmadan kendi sonunu hazırlar. Ama biliyoruz ki yüce Allah'ın da bir planı vardır ve tecelli edecek olan budur. Bir ağabey olarak her zaman sizlerle birlikte olmayı sürdüreceğim" dedi. 

EGEDESONSÖZ- AK Parti İzmir İl eski Başkanı Aydın Şengül istifasının ardından teşkilata mesaj gönderdi. Sosyal medyasından açıklamalarda bulunan Şengül sert ifadeler kullandı. 

Şengül şunları söyledi: 

"Çok değerli teşkilat mensuplarımız,

Kurulduğu günden bu yana partimizin her kademesinde görev alan, milletvekilliği ve il başkanlığı yapmış bir kardeşiniz olarak, kutlu davamıza layık olmak için üzerime düşen ne varsa yapmaya çalıştım. 14 aylık il başkanlığım sürecinde, 24 Haziran 2018 ve 31 Mart 2019 tarihlerinde ülkemiz ve İzmir’imiz için büyük önem taşıyan iki seçim geçirdik. Son yerel seçimde, İzmir genelinde ve ilçelerimizde oyumuzu arttırmamıza rağmen hayal ettiğimiz başarıya ulaşamadık.

Seçim öncesinde, “Başarı hepimize, başarısızlık ise bana aittir” demiştim. Kendi irademle istifa kararı aldım ve bunu uyguladım. Siyasette hiçbir makam ve koltuk, kimse için kalıcı değildir. Önemli olan bu makamları millete hizmet etme vesilesi olarak görmek ve bu anlayışla çalışmaktır. Söz konusu partinin menfaatiyse, gerektiği zaman bir adım geri çekilmeyi de bilmek gerekir.

Bizler, siyaseti hiçbir zaman nemalanma aracı olarak görmedik 

Bizler, siyaseti hiçbir zaman nemalanma aracı olarak görmedik. Makamdan güç almadık, makama güç ve değer vermek için çaba sarf ettik. Ülkemizi ve partimizi geleceğe taşıyacak gençlerin önünün açılması için de tereddüt etmeden gerekeni yaptık.

Değerli teşkilat mensuplarımız, 

Siyasette ne yazık ki samimiyetten uzak, sahte tevazu sahipleri hep oldu, olmaya da devam edecek.  

Bazıları, kendisini siyaset üstü görüp, siyasetin kendi etrafında döndüğünü zannediyor. 

“Ben yoksam, hiçbir şey olmaz” düşüncesiyle hareket ederek, bu davaya ve milletimize en büyük zararı veriyor.

Siyaseti tezgah kurmaktan ve ayak oyunlarından ibaret sanıyor.

Ama hiç şüphe yok ki, “Kendi başarısızlıklarını, başkasının üzerine atarak örtmeye çalışanlara” yeri geldiğinde teşkilatımız da milletimiz de hesabı sorar. Bu kişiler, birtakım planlarla ayakta durduğunu sanır ama farkında olmadan kendi sonunu hazırlar. Ama biliyoruz ki yüce Allah'ın da bir planı vardır ve tecelli edecek olan budur. 

Bizler, bu onurlu görevi asla eğilip bükülmeden, yanlışlıkları haykırarak, dik duruşumuzdan taviz vermeden, layıkıyla yerine getirmek için çalıştık.

Ego ve nefsimize yenik düşmedik. Bu süreçte en büyük destekçimiz de fedakarca, gece gündüz demeden çalışan teşkilat mensuplarımız oldu.

Bize gösterdiğiniz yakınlık ve tüm özverili çalışmalarınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Bir ağabey olarak her zaman sizlerle birlikte olmayı sürdüreceğim.

Hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum, hakkınızı helal etmenizi istiyorum. Benim bir hakkım varsa, hepinize helal olsun.

Allah'a emanet olun."

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Bayraklı
 15 Nisan 2019 Pazartesi 20:10
Sayi sengul hadi basarisizligi il icin anladik ilceler icin dusunceniz ,bayrakli icin teskilatiniz ne yapti biz bitirdik is tamam hersey biti secim bizim demekten baska bir ixcraat yoktu.siz nargile kafede secimi kaybettiniz bayraklida siyaset yapanlar secimi satti nasi 2014 hasan karabagla olan bir davada sattiklari gibi ozgur hizal husnu boztepe kemal buyukkesim ali gokoguz isimlerki aklima gelenler.ciceyi burnunda yeni ilce baskani ozgur hizala sorun texkilatiniza detayli bir sekilde anlatsin.
 Ünal
 15 Nisan 2019 Pazartesi 19:31
10 sene önce bir paket sigara parasına muhtaç birinin,şimdilerde izmirinin sayılı zenginlerden oluşuna da allahın hesap sorma günü vardır.
 doktor
 15 Nisan 2019 Pazartesi 19:28
Geçmiş olsun cancazım
 bayraklı lı
 15 Nisan 2019 Pazartesi 18:11
kemalpaşa belediyesi kaybedildi il başkanıda gitti .
 izmir
 15 Nisan 2019 Pazartesi 17:44
hazirandaki seçimlerden önce yaşları 70 ile 90 arası olan balçova arsa mağdurlarına dedinki seçimden sonra ilk işim sizin sorununuzu çözmek olacak o seçim geçti yerel seçimler geldi sonra bakanlarınızla belediye başkan adaylarınızla tekrar çıktınız o insanların karşısına dedinizki oy verin çözelim yazıktır günahtır o yaş gurubu insanlarla alay ediyorsunuz herkeste bal gibi biliyorki isteseniz bir dakikada çözersiniz sonra zeybekçi bu işi belediye çözer dedi yani seçin beni çözeyim artık oy verin hizmet yapalım işlemiyor insanlar kolay kolay kandırılmıyor sen aydın şengül yapamayacağın sözleri verme hele hele anan baban yaşındaki insanları kandırmaya kalkma !!!!!!!!
 Plancı
 15 Nisan 2019 Pazartesi 17:15
Bayraklı ve Karabağlar ilçe sınırlarını kim çizdi? Çandarlı limanı arazisini kim planladı devlete maliyeti rayiç değerdemidir? İzmirde ki kamu arazilerinin planını kim ofisinde yaptı? Bütün plancılara ya yürü kulum diyen olmadı. Bal tutan parmağını yalar hesabı.
 tekavüt
 15 Nisan 2019 Pazartesi 16:39
2009 ve 2019 seçimlerinde il başkanıydınız sonuç ortada madem istifa ettiniz olay bitti. Kimse kendine veliaht aramasın, kenarda köşede avuç oğuşturan kimse olmasın, bazılarının adı eski artık onlar kenara çekilsin. Gençlere yol açın, dava diye yıllarca uğraşan ama küstürüldüğü için partiden uzaklaştırılanlar geri döner onun yoluda tüm ilçelerde ve ilde isteyenin aday olduğu kongrelerin yapılmasıdır.
 istenen
 15 Nisan 2019 Pazartesi 16:33
Tüm ilçelerde ve il'de isteyenin aday olduğu kimsenin müdahale etmediği, eskilerin kenara çekildiği kongre istiyoruz atama değil. Gençlerin önünü açın koltuklar kişilerin değildir.
 Egolusun Başkan
 15 Nisan 2019 Pazartesi 15:54
Başkan bu dediklerine sende inanmıyorsun ya neyse... İl başkanlığını babanızın malı sandınız tevazu dediniz gelen vatandaşları kovmaktan beter ettiniz. Sizin egonuz tavan yaptı insanları odanızın bulunduğu kata dahi çıkarmadınız. Herkes cebini doldurdu Tekel bayi açan devlet desteği alan yardımcınızı mı söyleyelim parsel parsel çevirdiğiniz arazilerden mi bahsedelim Ankaralarda dosya takibi yaptığınızı mı ifade edelim! Kısaca nerden tutmaya kalksak elde kalıyor yaptıklarınız. Gitmeniz partimiz için en hayırlısı inşallah reisimiz yaptıklarınızın farkındadır iyi bir ceza keser şahsınıza. Bu arada kimse hakkını helal etmiyor size bilesiniz çok kul hakkı yediniz nasıl hesap vereceksiniz siz düşünün artık...
 BUCALI
 15 Nisan 2019 Pazartesi 15:08
Allahında bir planı vardır ve tecelli edecek olan budur demiş.. kesinlikle doğru, Allahın planı tecelli etti ve yaptıklarınızın karşılığını aldınız. halkta karşılığı olmayan, kazanamayacağını bildiğiniz halde, sadece kendinize yakın diye, ilçe belediye başkan adaylarıyla yola çıktınız ve yolda kaldınız. Helallik istiyorsun. iğne ucu kadar hakkım varsa, hakkımı helal etmiyorum..
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz