MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Şırnak İzmir arasında 'Gönül Köprüsü'
Güncel
9 Ekim 2019 Çarşamba 18:49

Şırnak İzmir arasında 'Gönül Köprüsü'

Şırnak’ta bulunan Kumçatı İlkokulu’nda okuyan 3. sınıf öğrencisi küçük Revşen’in yazdığı mektubu okuyan Konak Kızılay Şube Başkanı Ömür Şanlı okulun tüm ihtiyaçlarını karşıladı. Kızılay olarak kırtasiye setleri ve çantaları kargoyla Şırnak’a gönderen Şanlı, “Yeter ki çocuklarımız okusun” dedi.

EGEDESONSÖZ- Sosyal yardım faaliyetleri ve hayırseverlerin ulaştırdığı yardımları ihtiyaç sahipleriyle buluşturmaya devam eden Türk Kızılayı Konak Şubesi örnek bir çalışmaya daha imza attı. Şırnak’ta bulunan Kumçatı İlkokulu’nda okuyan üçüncü sınıf öğrencisi Revşen, Kızılay’a mektup yazarak okulu ve öğrenciler için destek istedi.  Kızılay Konak Şube Başkanı Ömür Şanlı, okulda bulunan öğrenci sayısına göre kırtasiye seti ve çantaları kargoyla gönderdi. Kızılay’ın Şırnak-İzmir arasında kurduğu gönül köprüsü sayesinde öğrencilerin eğitim ihtiyaçları karşılandı.

ŞANLI: ÇOK DUYGULANDIM
Okuldaki öğretmen ve idarecilerle bağlantıya geçtiklerini belirten Türk Kızılayı Konak Şube Başkanı Ömür Şanlı: “Türk Kızılayı Konak Şubesi olarak misyonumuz gereği her kesime ulaşmaya çalışıyoruz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardımcı oluyor, elimizden gelen desteği veriyoruz. Bize ulaşan hayırsever ve gönüllülerimizin hediyeleri için köprü oluyoruz. Aynı zamanda Kızılay Genel Merkezimizin eğitim öğretim yılı açılışı nedeniyle bize gönderdiği kırtasiye eğitim setleri ve çantalarımız var. Bunları da yetki ve sorumluluk alanlarımızda dağıtıyoruz. Revşen kızımız, okulda bulunan öğretmenleri vasıtasıyla bize ulaştı. Eğitimci arkadaşlarımız Kızılay’ın çalışmalarını yakından takip ediyormuş. Mektubu alınca hemen harekete geçtik. Öğretmenlerimiz bize öğrenci sayısını ve ihtiyaç listesini bildirdiler. İzmir’den kargo ile eşyaları yolladık. Ellerine ulaştığını görünce çok mutlu oldum ve duygulandım. Çocuklar bizim geleceğimiz. Onlar yeter ki okusunlar ve topluma faydalı bireyler olsunlar. Tek isteğimiz büyüyünce Kızılay gönüllüsü olmalarıdır” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz