MENÜ
İzmir 14°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Siyaseti sarsan gelişme için İzmirli başkanlardan ilk yorum!
Politika
22 Nisan 2018 Pazar 14:51

Siyaseti sarsan gelişme için İzmirli başkanlardan ilk yorum!

CHP'den 15 milletvekili istifa ederek İYİ Parti'ye katıldı. İYİ Parti'nin Meclis'te grup kurarak seçimlere girmesinin önü açıldı. Gelişmelere ilişkin olarak CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ile İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar açıklamalarda bulundu

Mehmet İŞLER / EGEDESONSÖZ- CHP'den 15 milletvekili istifa ederek İYİ Parti'ye katıldı. İYİ Parti'nin Meclis'te grup kurarak seçimlere girmesinin önü açıldı. Gelişmelere ilişkin olarak CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ile İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, Egedesonsöz'e açıklamalarda bulundu.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, yaptığı açıklamada "demokrasi adına atılan bir adım. CHP’li vekillerimiz kendisini kalkan yapmışlardır. İyi Parti’ye geçen hiçbir vekille bir problemimiz yoktur. Bu bir vatan meselesidir. İzmir’den geçen Tacettin Bayır vekilimizin partililiği tartışılmaz. Kendisi bir fedakarlık yapmıştır. Demokrasi adına İyi Parti’nin seçimlere katılması gerekiyordu. İttifak adına somut bir adımdır. Ama ittifak ya da karşılık düşünülerek atılmış bir adım değildir. Tamamen demokratik ve iyi niyetle atılmış bir adımdır" dedi.

- CHP'DEN İYİ PARTİ'YE GEÇEN BAYIR'DAN İLK AÇIKLAMA... İYİ PARTİLİ ÇIRAY'DAN 'DEMOKRASİ' VURGUSU

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar ise, "demokrasi ve CHP adına sevindirici, AK Parti açısından tarihi utançtır. İyi Parti’nin seçimlewre girmeme durumu konuşuluyordu. Milletin üstündeki basınç kalktı. CHP’den gelen 15 kişi bizce demokrasi kahramanlarıdır. Biz hepsine hoş geldin diyoruz. Tarih kendilerine böyle bir not düşecektir. İttifak konusunda ise zaten CHP’den gelen 15 kişilik gönülş ittifakı kurulmuştur. Bundan sonra ıslak imzalı ittifakın pek bir önemi yoktur" dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 
 22 Nisan 2018 Pazar 16:43
Ak troller çıldırmış durumda
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz