MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Şoförlerin başkanından sürücülere çağrı: Anlayışlı ol, hayata yol ver!
Otomobil
12 Haziran 2019 Çarşamba 09:26

Şoförlerin başkanından sürücülere çağrı: Anlayışlı ol, hayata yol ver!

Trafikte şiddet yaşamı tehdit ediyor, yol verme kavgaları can alıyor. İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Celil Anık, İçişleri Bakanlığı’nın “Biz Trafikte de Aileyiz” sosyal sorumluluk projesine dikkat çekiyor. Anık, “Saygı ve nezaketi tüm yollara hakim kılalım. Birbirimizi kırmayalım, yaşatalım” mesajı veriyor

İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Celil Anık, trafik şiddetine karşı çağrıda bulundu. Anık, kazalar kadar yol verme tartışmalarının da yaşamı tehdit ettiğine, öfkesine hakim olamayan sürücülerin kavgaya tutuştuğuna işaret etti. Anık, silahların ve bıçakların çekilip trafik cinayetlerinin de işlenebildiğini söyledi, “Hepimizin amacı bir yerden bir başka yere ulaşmak. Kimse, biriyle tartışayım düşüncesiyle direksiyon başına geçmiyor. Ancak seyir halindeyken çıkan küçücük anlaşmazlıklar büyük kavgalara dönüşüp ocakları söndürebiliyor” dedi.

KURALLARA UY, SAYGILI OL
İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Celil Anık, kurallara riayet, hoşgörü ve nezaket mesajı verdi. Anık, bu amaçla İçişleri Bakanlığı öncülüğünde yürütülen “Biz Trafikte de Aileyiz” sosyal sorumluluk projesine dikkat çekti, şöyle konuştu:

“Yola çıkma amacımızın birileriyle kavgaya tutuşmak olmadığını, gitmek istediğimiz yere ulaşmak olduğunu aklımızdan çıkarmaz isek her şey çok farklı olacaktır. Trafik güvenliğini tehlikeye düşüren kusurlarımızı, dikkat, nezaket ve toleransla ortadan kaldırabiliriz. Birbirimize yol vermek kimseye bir şey kaybettirmez, aksine yol vermemekte direnip bir de tartışırsak kaybederiz. Saygı ve nezaketi tüm yollara hakim kılalım. Birbirimize ve hayata yol verelim”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz