MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Soyer’den 'büyük dayanışma' raporu: 10 bin aileye ulaştık!
Yerel Yönetimler
28 Mart 2020 Cumartesi 13:53

Soyer’den 'büyük dayanışma' raporu: 10 bin aileye ulaştık!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, “Geçen pazartesi günü ‘Biz varız’ dedik, müthiş bir dayanışma gösterdiniz. Ulaştırdığınız gıda, hijyen malzemelerini Kültürpark lojistik merkezinde toplayıp paketledik. Bir haftada, geliri olmayan 65 yaş üstü büyüğümüz ve çocuklu 10 bine yakın aileye ulaştırdık” dedi.

EGEDESONSÖZ- Dünyada olduğu gibi Türkiye’de de koronavirüs ile mücadele sürdürülüyor. İl ve ilçelerde belediyelerin sorumlulukları bir hayli artarken özellikle 65 yaş üzeri ve kronik rahatsızlığı olanlara evden çıkma yasağı getirilmesiyle birlikte yerel yöneticiler rutin hizmetlerin yanında adeta sipariş götüren kurye gibi çalışmaya başladı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi de bu noktada elini taşın altına koyarak sorumluluk üstlenmişti. Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, bizzat kendisi de ekiplere katılarak kapı kapı dolaşıyordu. Başkan Soyer 23 Mart Pazartesi günü başlanan dayanışma kampanyasına dair bilgi verdi. Soyer, “Geçen pazartesi günü ‘Biz varız’ dedik, müthiş bir dayanışma gösterdiniz. Ulaştırdığınız gıda, hijyen malzemelerini Kültürpark lojistik merkezinde toplayıp paketledik. Bir haftada, geliri olmayan 65 yaş üstü büyüğümüz ve çocuklu 10 bine yakın aileye ulaştırdık. Daha fazlasını da yapacağız. Bu krizde günlük gelirini kaybeden İzmirlilere yönelik kampanyamızı büyütüyoruz. Veren el alan eli, alan el veren eli görmüyor, görmeyecek” dedi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 İzmirli
 28 Mart 2020 Cumartesi 23:34
Başkan şov ve reklamlarına şimdi de kuryelikle devam ediyorsun. Biraz ara ve ve Ankara’ya git, belediye başkanlığı konusunda Mansur Yavaş’tan uzun bir ders al!
 ahmet
 28 Mart 2020 Cumartesi 14:27
Çok iyi bir çalışma başkan umarım soruşturmaya uğramassın
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz