MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Soyer ve Batur Ankara yolcusu
Politika
18 Ocak 2019 Cuma 12:59

Soyer ve Batur Ankara yolcusu

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayları arasında ismi öne çıkan Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer ile Narlıdere Belediye Başkanı Abdul Batur, bugün bir kez daha CHP Genel Merkezi'ne gidecek. Batur'un, bugün Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmesi bekleniyor.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun, adaylık için yeniden başvuru yapmasının ardından, CHP'de dengeler değişti. CHP Genel Merkezi, İzmir'de adayını netleştirmek için çalışmalarını hızlandırdı. Dün akşam saatlerinde Ankara'dan İzmir'e dönen Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer ile Narlıdere Belediye Başkanı Abdul Batur'un, bugün yeniden Genel Merkeze gidecekleri bildirildi. Tunç Soyer'in öğle saatlerinde İzmir Adnan Menderes Havalimanı'ndan Ankara'ya hareket edeceği belirtildi.

Bu arada, Narlıdere Belediye Başkanı Abdul Batur'un da bugün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmesi bekleniyor. (DHA)
 
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Selo
 19 Ocak 2019 Cumartesi 00:45
Vatansever arkadaş belliki partide yönetici filansın. Pişman olursa becerikli genel başkanın olur İzmir''i değil Türkiye''yi kaybeder, bi daha da bırak politikayı bakkala gidemez! Tıpış tıpış gideceksiniz demeyle, gösterdiğimiz adama vereceksiniz demekle olmaz bu işler! Gösterdim oldu yokkk kardeşim! Burası İzmir!!! İzmir''e kaç defa gelmişler beyfendiler?? Kimlerle konuşmuş?? Senin gibi kafa sallayanların şehri değil İzmir!! Vizyoner... O koltuğa yakışan... Adı yolsuzluğa karışmamış... Çağdaş... Adamcılık, bencillik yapmayan bir Başkan gösterirse genel merkez bu halk ona oy verir.. Yoksa süprize haxır olsun herkes!
 sezo
 18 Ocak 2019 Cuma 20:20
Abdül batura rantçı diyen arkadaşım ! narlıdereye git bak bakalım. izmirin en düzenli yerleşim yerlerinden biri. her evin otoparkı bahçesi falan var. her mahallede parklar var. hiç bir şekilde çevre sorunu yok. bumu rantçılık anlamadım ? adma narlıdereyi resmen kendi elleriyle inşa etti. tutmuş rantçı diyor? rant için yanyana dizilmiş clio girecek 8 katlı ucubelere bakman yeterli.
 ahmet
 18 Ocak 2019 Cuma 20:08
chp nin işi zor bu secimde.sokagın sesini duyun bence.
 Vatansever
 18 Ocak 2019 Cuma 19:47
Arkadaslar hic birininizi anlamıyorum ve hepiniz aynı partilisiniz siz gercekten chp misiniz sonucta burdaki belediye baskan adayları aynı partili kelimeler yakismıyor genel merkez kimi aday gösterirse hep beraber destek vericez istedigimiz aday olmassa destek vermicezmi eger destek vermesseniz sizin partiligizden şüpe duyarım yoksa cok pisman olursunuz is isten gecer
 Belediye
 18 Ocak 2019 Cuma 18:42
Buralarda yorum yazanların hepsi ben dahil belediyeci arkadaş. Vatandaşın derdi iş, aş ekmek kardeşim. Evine ekmek götüremiyor, esnaf siftah yapamıyor. Aklınca algı operasyonu yapmak için yorum yapanları çok ciddiye alma sevgili vatandaşım, bunların derdi esnaf, çiftçi, gerçek emekçi olsaydı Türkiyede SOL bu halde olur muydu. Kurt gibi çürüttüler koca çınarı
 Ahmet
 18 Ocak 2019 Cuma 16:01
Ne Aziz, ne Tunç, ne de Abdül aday yapılmayacak. Murat ya da Tuncay da olmayacak, milletvekillerini de aday yapmayacak genel başkan. Şu ana kadar basında adı yıpranmamış, kimsenin itiraz edemeyeceği birisini aday yapacak.
 Oyu verecek vatandaş
 18 Ocak 2019 Cuma 15:22
Eğer abdul bey olursa izmir yine azizbeyin zihniyetinde olur.tunç bey izmirin halkına hitab eder onun bunun boyunduruğunda kalmaz... Kimseye eğilmez..
 Chp li
 18 Ocak 2019 Cuma 15:11
Abdül Batur rantçı istemiyoruz
 Biraz vizyon lütfen...
 18 Ocak 2019 Cuma 15:03
Tunç soyer o çok lafını ettiğiniz yurtdışı bağlantıları sayesinde birçok hibe kazandırdı, sığacık kalesi için kazandırdığı son hibe miktari bile bugune kadarki tum uçak biletlerini karsiliyor, biraz vizyon sahibi olun, sanki adam turist olarak gidiyor, evrensel olmadan hiçbir katma değer üretemezsiniz, kendi dunyanizda kendinizi kral zanneder varolanla avunur durursunuz...
 emine
 18 Ocak 2019 Cuma 14:46
BBaskanimiz Tunc Soyer olmali
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz