MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
TOSBİ’den ekonomiye can veren kampanya
Ekonomi
10 Aralık 2017 Pazar 11:06

TOSBİ’den ekonomiye can veren kampanya

Kaliteli altyapı hizmetleri ve sahip olduğu lojistik avantajla yatırımcıların gözdesi olan Tire Organize Sanayi Bölgesi (TOSBİ), yeni yıl sona ererken parsel fiyatlarında düzenlemeye giderek yeni yatırımcılar için eşi bulunmaz bir kampanyaya imza attı.

4 milyon 63 bin 93 metrekare alanı ve eksiksiz altyapı hizmetleriyle yeni yatırımcılar için pek çok fırsatı bünyesinde barındıran TOSBİ, yeni yıla girerken boş parselleri ülke ekonomisine daha hızlı kazandırabilmek adına büyük bir kampanyaya imza attı.

Parsel fiyatlarında yaptıkları düzenlemeyle yeni yatırımcılar için önemli bir fırsat yarattıklarını belirten TOSBİ Yönetim Kurulu Başkanı Kosat Gürler, “TOSBİ, İzmir’in en gözde OSB’leri arasında yer alıyor. Pek çok yatırımcının bölgemize yoğun ilgisi olduğu ve görüşmelerin sürdüğü bu dönemde, hem bu yatırımları hızlandırmak hem de yeni yatırımcıların maliyet yükünü azaltmak adına parsel fiyatlarımızda düzenlemeye gittik. Bu çerçevede 35 euro olan metrekare fiyatını 28 euroya düşürme kararı aldık. Kampanyamız 2018 yılı 30 Mart tarihine kadar sürecek” diye konuştu.

TÜRKİYE KAZANSIN DİYE
Yaratılan fırsatın ardından bölgede yatırımların artmasının Türkiye ekonomisine büyük bir katkı sağlayacağını belirten Gürler, “Yeni yatırımcılara yüzde 20’lere varan maliyet avantajı sağladığımız bu dönemde bölgemizdeki yatırım niyetleri faaliyete dönüşecek. TOSBİ yönetimi olarak, Türkiye kazansın diye elimizi taşın altına koymaktan ve çalışmaktan çekinmiyoruz. Bölge içerisindeki yatırımcılar da her zaman önceliğimiz. Yeni yatırımlarımıza ve hizmetlerimize, onların istek ve ihtiyaçları doğrultusunda yön veriyoruz. TOSBİ büyümesini sürdürerek Türkiye’ye kazandırmaya devam edecek” diye konuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz