MENÜ
İzmir 15°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Taksicilerin patronu Anık’tan 2019 mesajı: Kapıyı kapatmıyorum!
Otomobil
22 Ekim 2018 Pazartesi 11:17

Taksicilerin patronu Anık’tan 2019 mesajı: Kapıyı kapatmıyorum!

Şoförler Odası Başkanı Anık, yerel seçimlerde CHP’den Menderes’te Belediye Başkan Adayı olarak gösterileceğinin iddia edilmesi için, “Aday adayı değilim. Görevlerim var. Ama teklif gelirse değerlendireceğiz. Kapıyı kapatmıyorum” dedi.

EGEDESONSÖZ- Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkan Vekili ve İzmir Şoförler Odası Başkanı Celil Anık, Sonsöz TV’de yayınlanan ‘Günaydın Ege’ programına konuk oldu ve Aslı Eren’in sorularını yanıtladı.

İsmi bir süredir kulislerde, 2019 yılında gerçekleşecek yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Menderes Belediyesi Başkan Aday olarak anılan Başkan Anık, önemli açıklamalarda bulundu.

ADAY ADAYI DEĞİLİM, KİMSENİN KOLTUĞUNDA GÖZÜMÜZ YOK, GÖREV VERİRLERSE BURADAYIZ, KAPIYI KAPATMIYORUM!
Anık, “Biz görevimizin başındayız. Yapmakta olduğum görevler var. Başarılı bir şekilde yaptığımıza inanıyorum. Aday adayı değilim. Üstümüze görev düşerse, bir teklif gelirse değerlendireceğiz. Kapıyı kapatmıyorum. Başvuru yaparsam görevlerimden istifa etmem lazım. Başvurdum kusura bakma derlerse ne olacak? Bize ‘biz sizinle çalışmak istiyoruz’ derelerse oturur değerlendiririz. Ama şu anki görevlerimi riske atamam. Yapacağımıza inanılıyorsa, bizden istifade edilmek isteniyorsa biz buradayız. Ben Menderes’in yerlisiyim. Ailem 1700’lü yıllarda gelmişler. Herkes ilçesine hizmet etmek ister. Soran var, teveccüh gösteren var. Herkese teşekkür ediyorum. Tüm adaylara, mevcut başkana başarılar diliyorum. Kimsenin koltuğunda gözümüz yok. Ama üzerimize görev düşerse gereğini yaparız. Medeni bir şekilde söyleriz” dedi.

ŞU AN BİR ŞEY SÖYLEMEK BULANIK SUDA BALIK AVLAMAK GİBİ BİR ŞEY OLUR
‘Menderes’in mevcut durumunu nasıl değerlendiriyorsunuz?’ sorusuna cevap veren Anık, “ Menderes özelinde bir değerlendirme yapmam şu an bana yakışmaz. Görevlerim var. Aday olursam düşüncemi söylerim. Herkes elinden gelen hizmeti yapmıştır. Ama bunun notunu seçimlerde vatandaşlar veriyor. Aday olursam söyleyecek çok lafım olur. Hiç kimse görevden kaçmaz. Ben görev almadan ‘ben bu işi bitiririm, iddialıyım’ demek biz yakışmaz. Görev alırsam ne kadar iddialı olduğumu söylerim. Şu an görevde olan bir başkan var, aday adayı arkadaşlar var. Şu an bir şey söylemek bulanık suda balık avlamak gibi bir şey olur. Biz ne yapacağımızı biliyoruz. Bu seçimlerin çok zevkli ve renkli geçeceğine inanıyorum. Biraz da ittifaklar üzerinde şekillenecek gibi görünüyor. Gösterilecek adayların çok önemli olacağına inanıyorum” açıklamasını yaptı.

BİZ OLSAK DA OLMAZSAK DA ŞOFÖRLER ODASI EMİN ELLERDE
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun yeni dönemde aday olmayacağını açıklamasına da değindi ve Başkan son dönemlerde ‘yokum’ diyordu. Ben 12-13 yıldır başkanımla çalıştım. Biz taksici olarak istediğimiz desteği aldık. Her belediye başkanının yaptığı ve yapamadığı işler vardır. Hiçbir şey yapmadı dersek olmaz. Ben istediğim zaman kendisine ulaşabildim. Alt kadrosuna da ulaşabildim. Ben taşıma esnafı olarak memnundum. Memnun olmayanlar da çıkacaktır. Diğer illerde taşımanın nasıl olduğunu ve sıkıntılarını biliyorum. İzmir’deki mevcut durumun kötü olmadığına inanıyorum. Başka biri geldiğinde onunla da birlikte çalışacağız. Aziz Başkan’ıma yeni dönemde başarılar diliyorum. Daha hiçbir şey kesin değil. Netleşmedikten sonra ne söylesek boş… Demirel’in siyasette 24 saat çok uzun bir süredir lafı var.  Arkadaşlar tedirgin oluyor, ‘başkan gidiyor mu?’diyorlar. Herkes müsterih olsun. Biz olsak da olmazsak da şoförler odası emin ellerde” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Sertaç
 23 Ekim 2018 Salı 04:56
Yakışır başkanım siz yaparsınız yolunuz açık olsun güzel insan
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz