MENÜ
İzmir 18°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Tepki çeken localar plajdan kaldırıldı
Ege
11 Ağustos 2017 Cuma 18:34

Tepki çeken localar plajdan kaldırıldı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde dünyanın en iyi plajları arasında gösterilen Kumburnu Plajı'nda günlük 210 liradan kiraya verilen denize sıfır 12 ahşap loca, gelen tepkiler üzerine kaldırıldı.

Kumburnu Tabiat Parkı İşletme Müdürü Halil Gören, locaların, şikayet nedeniyle plajdan kaldırıldığını söyledi.

Ölüdeniz Mahallesi'ndeki Kumburnu Tabiat Parkı içerisinde yer alan ünlü Kumburnu Plajı'nda denize sıfır ahşap locaların günlük 210 liradan kiralanması tatilcilerin tepkisini çekmişti.

Giriş ücretinin 7 lira, şemsiye ve şezlong ücretinin parça başı 15 lira olduğu plajda, locaların yüzmeye engel olduğu ve görüntü kirliliği yarattığı belirtilmişti. 

Sosyal medya üzerinde yoğunlaşan tepkiler üzerine Demokrat Partili Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı yazılı bir açıklama yaparak şunları söylemişti:

"Siz bu toprakların güzelliklerini, 'Sadece maddiyat gözeterek' Fethiyeliler ve Fethiye'deki resmi, sivil örgütler varken, 2 kuruş fazla para almak için birilerine verirseniz, işte böyle hizmet değil, rant öne çıkar. Güzelim plaj berbat edilir." (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Şarlo
 11 Ağustos 2017 Cuma 21:51
Önce Sayın başkan gerçekten yerine göre seçilmiş.Birde Çandarlı Cantekler sahilini halkcıyım diye gecinen Dikili BB görsede o kağıt üzerinde halka açık olan sahil bandının nasıl yol üzerindeki sitelerce işgal edilip sabit tesislerle kendi malları gibi kullandıklarını görse daha ileri gidip sitesini adı altında bilmemne plajı diye kocanam yazılrla tapulandığı EY DİKİLİ BELEDİYE BAŞKANI bir tur atsanızda bizm sahllerimizi bize hakla ait olduğunu hatırlasanız.2019 yaklaşıyor.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz