MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Topluklu Efe'den öğrencilere “hoşgeldiniz” jesti
Yerel Yönetimler
17 Ağustos 2017 Perşembe 14:00

Topluklu Efe'den öğrencilere “hoşgeldiniz” jesti

2017-2018 eğitim-öğretim yılı için 14-18 Ağustos arasında gerçekleştirilecek üniversite kayıt işlemleri kapsamında Aydın Büyükşehir Belediyesi;  şehir dışından gelen öğrenciler için şehirlerarası otobüs terminali ve Atatürk Kent Meydanı’nda “Öğrenci Bilgilendirme Masası” açtı.

Aydın ilinin tanıtım kitapçığı öğrencilere hediye edilirken, otobüsten inen öğrencileri bilgilendirme masasının yanı sıra Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun ‘Sevgili gençler aramıza hoş geldiniz’ pankartı karşılıyor.

Zorlu geçen lise eğitim yıllarının ardından yaşamlarını şekillendirecek meslekleri için öğrenciler, Büyükşehir Belediyesi’nin Öğrenci Bilgilendirme Masası’nda karşılanırken, kent ve toplu taşıma hakkında bilgilendiriliyor. Ayrıca masalarda öğrencilerin indirimli Aykart başvuruları alınıyor.   

“AYDIN’A GELDİĞİMİZ İÇİN ÇOK MUTLUYUZ”
Üniversiteyi kazanarak kente gelen öğrenciler, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin “bilgilendirme masası” hizmeti nedeniyle Başkan Çerçioğlu’na teşekkür ederek, “Aydın gibi modern ve çağdaş bir il de üniversite okuyacağımız için çok mutluyuz. Aydın tanıtım kitapçığı ve yapılan bilgilendirme sayesinde yeni geldiğimiz şehirde yabancılık çekmeyeceğiz.  Çok güzel ve yerinde bir hizmet. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na çok teşekkür ediyoruz” diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

ÇERÇİOĞLU: “TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE HOŞGELDİNİZ DİYORUM”
Büyükşehir olarak öğrencileri yalnız bırakmadıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Otobüs Terminali ve Atatürk Kent Meydanı’nda açılan Öğrenci Bilgilendirme Masalarımızda, Türkiye’nin birçok farklı şehrinden Aydın’a gelecek konuk öğrencileri ilk günlerinde yalnız bırakmayarak, kendilerini evlerinde hissedecek ortamı sağlamaya çalışıyoruz. Aydınımıza gelen tüm öğrencilerimize hoş geldiniz diyerek, başarılar diliyorum" dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz