MENÜ
İzmir 14°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Travel Turkey İzmir’de Bergama'ya yoğun ilgi
Yerel Yönetimler
11 Aralık 2017 Pazartesi 12:03

Travel Turkey İzmir’de Bergama'ya yoğun ilgi

UNESCO Dünya Mirası Bergama, yurtiçi ve yurtdışı turizm potansiyellerinin bir araya geldiği 11’inci Travel Turkey İzmir Turizm Fuarında tanıtıldı.

7 – 10 Aralık tarihleri arasında dört gün boyunca gerçekleşen fuarda yer alan ve Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Bergama, tarihi ve doğal güzelliklerinin yanı sıra, adı kentle özdeşleşmiş yöresel lezzetlerini de fuarda sergiledi. Bergama Belediyesi Kent Orkestrası da birbirinden güzel ezgileriyle fuara renk kattı. Fuar süresince standa uğrayan vatandaşlara kitapçık ve broşürler dağıtıldı. Dünyaca ünlü Kozak Yaylası, Bakırçay Ovası, Bergama halıları, Bergama Tulumu ve Parşömeni gibi çeşitli zenginlikleri de ziyaretçilere anlatıldı.

Fuara katılımın önemini vurgulayan Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç; "Travel Turkey İzmir Fuarı Türkiye'nin turizm alanında en önemli buluşma noktalarından biri. Son dönemde ülkemizde turizm konusunda yaşanan sıkıntılar, turizm sektörüne büyük sıkıntılar yaşattı. Bergama’da bundan payına düşeni aldı. Belediye olarak bu eksikliği iç turizmi hareketlendirerek gidermeye çalıştık. O nedenle Travel Turkey İzmir Fuarına katılmamız önemliydi. Başarılı bir fuar süreci geçirdiğimizi ve Bergamamızı en güzel şekilde temsil ettiğimizi düşünüyorum” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz