MENÜ
İzmir 11°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Tugay’dan Gümrükçü’ye salvo: Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmasın!
Yerel Yönetimler
18 Temmuz 2019 Perşembe 12:30

Tugay’dan Gümrükçü’ye salvo: Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmasın!

Çiğli Belediye Başkanı Gümrükçü’nün, Mavişehir’in kendi sınırlarına kazandırılması yönünde çalışma başlattıklarını ifade etmesinin sorulması üzerine konuşan Karşıyaka Belediye Başkanı Tugay, “Enteresan bir konu. Ben Utku Bey’in bunu gündeme getirdiğini bilmiyordum. Artık gazetelere manşet olacağız. Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmasınlar” dedi.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü’yü Mavişehir açıklamaları üzerinden hedef aldı. Çiğli Belediye Başkanı Gümrükçü önceki gün 100 gününü değerlendirdiği basın toplantısı düzenlemişti. Program bittikten sonra Başkan Gümrükçü kayıt dışı olan ortamda, ‘Mavişehir’i Çiğli’ye kazandırmak için çalışmalarımız başladı’ açıklamasında bulundu. Karşıyaka Belediye Başkanı Tugay’ın 100 günlük toplantısında gelen soru üzerine konuşan Tugay net mesajlar verdi. 

DİMYATA PİRİNCE GİDERKEN EVDEKİ BULGURDAN OLMASIN!
Tugay şunları söyledi: Mavişehir’i mi Çiğli’ye kazandırıyorlarmış? Biz de İstasyonaltı’nı Karşıyaka’ya kazandıracağız. Bu enteresan bir konu. Ben Utku Bey’in bunu gündeme getirdiğini bilmiyordum. Artık gazetelere manşet olacağız. 1995 yılından beri Çiğli Karşıyaka’dan ayrıldığından beri olan bir anlaşmazlık var. Mahalle sınırlarıyla ilgili bir anlaşmazlık. Mahalle sınırları nerede başlıyor, nerede bitiyor bir anlaşmazlık yaşanmış. Birkaç mahkeme süreci yaşanmış. Bunların hepsinde kaybetmişler. Zannediyorum Utku Bey biliyordur. Çok istiyorlar. Ama Mavişehir değil. Yalı Mahallesi’nin bir kısmı Çiğli’nin bir parçası olduğu iddiası üzerine devam eden bir hukuki süreç. Aslında İstasyonaltı gerçek Karşıyaka’dır. Bunu da ispat edecek durumdayız. Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma ihtimalleri var. 2011 yılında en son açılmış bir dava süreci var. Aradan geçen otoyol Çiğli ve Karşıyaka’yı ayırıyor aslında. Bugünün şartlarında sınırın bu olması lazım. Oradakilere de sorsak Utku Bey’i hayal kırıklığına uğratacak bir sonuç çıkar. Çiğli’ye bağlı olmak isteyeceklerini zannetmiyorum. Utku Bey’in Karşıyaka’yla ilgili anlayamadığım bir tavrı var. Biz Karşıyaka’dan daha fazla oy alacağız dedi. Ben sesimi çıkarmadım. Rakamlara baksınlar. Onlar bir de orada İYİ Parti ile birlikte girdiler” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Adınız:6
 13 Eylül 2019 Cuma 09:30
Yorumunuz:6
 Lombak
 19 Temmuz 2019 Cuma 12:37
Yorumlara bakıyorumda, yani... deniz doldurup yeşil alan ve rekreasyon alanı elde eden bir milletiz. Lütfen!!!
 
 19 Temmuz 2019 Cuma 09:38
KSK rumuzlu arkadaşa söyleyeceklerim var. Karşıyakaya yeşil alan yapılıyorsa Büyükşehir sayesinde yapılıyor. Binalarınız çürümüş gitmiş, sokaklarınız pislik kokuyor. Çiğli'nin binaları ile yarışabilmeniz için komple kentsel dönüşüme girmeniz gerekiyor. Çiğlide millet sitelerde yaşıyor. karşıyakanın yapı stoku kenar mahalle gibi.
 
 19 Temmuz 2019 Cuma 09:04
Mavişehir Atakente kadar olan bölgenin Çiğli belediye binasına uzaklığı 1-2km, karşıyaka belediyesine uzaklığı 9-10km. Şimdi söylesinler bu bölge nereye bağlı olması gerekirdi.
 Cengiz
 19 Temmuz 2019 Cuma 08:50
Müteahhit ler ve inşaat mühendisleri ni belediyelerden uzak tutsalar bütün sorunlar ortadan kalkacak da kimsenin işine gelmiyor ??
 
 19 Temmuz 2019 Cuma 08:50
Utku bey'i kutluyorum. Atakent'e kadar olan bölge Çiğli çöplüğü olarak geçiyordu. Ne zaman emlak konut bina dikti karşıyakaya bağlandı ne alakaysa. Atakente kadar olan bölge Çiğli'ye bağlanmalıdır.
 
 19 Temmuz 2019 Cuma 08:48
mavişehir eskiden çiğli çöplüğü idi. ne zaman emlakbank konut yaptı karşıyakaya bağladılar. ne ilginç değilmi? ne alaka karşıyaka.
 Lombak
 18 Temmuz 2019 Perşembe 23:47
Vayyy İzmir'in en kaymak tabakası için kılıçlar çekilmiş. Kim yolacak hadisesi...
 ali
 18 Temmuz 2019 Perşembe 22:18
iki başkan kafa kafaya verip sorunu çözerler.
 zfg
 18 Temmuz 2019 Perşembe 19:40
kavga mavişehir ın emlak vergi tahsilatı.Cözüm adrese dayalı olarak oturanların referandumu.Adrese dayalı olamaz ise suıstımal olur.Ama oturanların ciğli yi tercih edeceklerini sanmıyorum.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz