MENÜ
İzmir 12°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Tuğçe davasında flaş gelişme
Dünyadan
29 Mayıs 2015 Cuma 14:29

Tuğçe davasında flaş gelişme

Almanya'da bir restoranda tacize uğrayan iki Alman kıza yardım etmek isterken öldürülen Tuğçe Albayrak davasında reddi hakim talebinde bulunuldu. Toplam 10 duruşma olarak planlanan davanın 7'nci duruşması yarıda kesildi.
Tuğçe'nin katil zanlısı Sırp genci Sanel M’nin (18) avukatları reddi hakim talebinde bulundu. Focus Online'a konuşan avukat Stephan Kuhn, "Mahkeme Başkanı Hakim Jens Aßling hakkında önyargılı davrandığı gerekçesiyle başvuruda bulunduklarını" söyledi.
 
DAVA SİL BAŞTAN GÖRÜLEBİLİR
Savunma tarafından verilen dilekçenin kabul görmesi durumunda, Tuğçe davasının sil baştan görülmesi sözkonusu. Bugün yapılması planlanan 7'nci duruşmada, sanık Sanel M’yi tutuklayan ve olay yerinde rapor tuttan 18 polis memuru şahit olarak dinlenecekti. Focus dergisi, başvuru nedeniyle duruşmaların durduğunu duyurdu.
 
Darmstadt Eyalet Mahkemesi’nde görüşülen davada, katil zanlısı Sırp genci Sanel M. (18) yaralamaya bağlı olarak ölüme sebebiyet verme suçlamasıyla yargılanıyor.
 
O GÜN NE OLMUŞTU?
Tuğçe Albayrak 15 Kasım 2014 tarihinde bir restoranda tacize uğrayan 15 yaşlarında iki Alman kıza yardım etmek isteyince, Sanel M. ile aralarında tartışma çıkmış ve Sırp gencinin yumruk darbesiyle başını yere çarpan Tuğçe komaya girmişti. Günlerce yaşam mücadelesi veren Tuğçe'yi hayata bağlayan makinaların fişi, ailesinin kararıyla 22’nci doğum günü olan 28 Kasım’da çekilmişti. (Hürriyet)
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz