MENÜ
İzmir 11°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Turan'ın acı sonu... İZBAN'da raylara düşerek can verdi
Güncel
15 Nisan 2019 Pazartesi 14:16

Turan'ın acı sonu... İZBAN'da raylara düşerek can verdi

İzmir’in Gaziemir ilçesinde, tren beklediği sırada bir anda fenalaşıp, raylara düşen Turan Ertaş (30), hayatını kaybetti.

Olay, geçen Cumartesi günü saat 23.30 sıralarında, İZBAN Gaziemir istasyonunda meydana geldi. Evine gitmek için tren bekleyen Turan Ertaş, ansızın fenalaştı. Dengesini yitiren Ertaş, tren raylarına düştü. Ertaş’ın raylara düştüğünü gören vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerince, Gaziemir Nevvar Salih İşgören Devlet Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Ertaş, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Turan Ertaş’ın cesedi, savcının incelemelerinin ardından, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

İlk belirlemelere göre, kalp krizi geçirdiği belirlenen Ertaş’ın, tekstil işiyle uğraştığı ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Gürkan
 15 Nisan 2019 Pazartesi 14:27
Metro ve İZBAN'da bu tip vb. olayları engellemek için dünyada da kullanılan "platform ayırıcı kapı sistemi" yapılması gerekiyor. Tren geldiği zaman platformun kapısı açılacağı için benzer olaylar olmaz.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz