MENÜ
İzmir 12°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Türkiye'nin konuştuğu o taksiciye meslekten men!
Güncel
25 Haziran 2018 Pazartesi 13:16

Türkiye'nin konuştuğu o taksiciye meslekten men!

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Uğur, suç işleyen taksi şoförlerinin meslekten men edileceğini söyledi.

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Yılmaz Yahya Uğur, Beşiktaş'ta bir taksicinin yol verme tartışması nedeniyle çıkan kavgada bir sürücüyü bıçaklayarak yaralaması olayını kınadığını ifade etti.
''Taksicilik, böyle sopayla, bıçakla, silahla yapılacak bir iş değildir. Bu şekilde davrananları taksici olarak değerlendirmek istemiyorum ve taksici olarak da görmüyorum'' diyen Uğur, her meslek grubunda suça meyilli kişiler bulunabileceğini söyledi.
Trafikte şiddet olaylarına karışan taksi şoförlerinin yaptıklarını ''taksici suçu'' olarak değil, adi suç olarak değerlendirmek gerektiğini belirten Uğur, suça karışan taksi şoförlerini belirleyerek, meslekten alıkoymak için çalıma yürüttüklerini kaydetti.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin taksicileri kayıt altına almak için başlattığı uygulamanın sonuna gelindiğini hatırlatan Uğur, ''Trafikte terör estirmek suçtur. Yapan kim olursa olsun, bu bir suçtur. Şehirdeki bütün taksiciler kayıt altına alınacak. Kayıt işlemlerinin yüzde 95'i tamamlandı. Mesleğe yeni başlayanlar da artık kayıt yaptırıp sonra taksicilik yapacaklar. Aksi durumda kaçak duruma düşerler. Suç işleyen taksiciler cezalandırılacaktır. Kayıt işlemlerinin bitmesini bekliyoruz. Bittiğinde, suça meyilli taksiciler kara listeye alınarak, meslekten men edileceklerdir'' dedi. İSTANBUL - Mehmet Ali Derdiyok

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz