MENÜ
İzmir 15°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Urla Belediyesi'nde esnaf zirvesi: 'Kaldırım işgaline son verin' çağrısı!
Yerel Yönetimler
17 Ocak 2020 Cuma 11:34

Urla Belediyesi'nde esnaf zirvesi: 'Kaldırım işgaline son verin' çağrısı!

Urla Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Önder Can, ilçede esnaf temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantıda kaldırım işgallerine dikkat çeken Can, "Kaldırım işgallerinden dolayı çocuk arabasıyla yürüyen annelerin, engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın hareket özgürlüğü kısıtlanmakta, yaya mağduriyeti oluşmaktadır. Modern, gelişim düzeyi yüksek marka bir kent yaratmak adına başta siz esnaflarımız olmak üzere tüm Urlalı vatandaşlarımızın desteklerini bekliyoruz" dedi.

Urla Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleşen toplantıda, ilçeye gelen misafirlerin mağduriyet yaşamaması için kaldırım işgallerine son verilerek yaya yollarına ve kaldırımlarla ilgili bazı düzenlemelerin başlatıldığını belirtti.

Çok yakında tamamlanacak düzenlemeler sonrasında ilçe merkezinde belli saatler arasında trafiğe kapatılacak yollar hakkında bilgi veren Can, "Daha düzenli ve daha modern bir Urla yaratabilmek için sizlere her zamankinden daha fazla ihtiyacımız olacak. Kaldırım işgallerinden dolayı çocuk arabasıyla yürüyen annelerin, engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın hareket özgürlüğü kısıtlanmakta, yaya mağduriyeti oluşmaktadır. Modern, gelişim düzeyi yüksek marka bir kent yaratmak adına başta siz esnaflarımız olmak üzere tüm Urlalı vatandaşlarımızın desteklerini bekliyoruz." dedi 

Konuşmanın ardından trafiğe kapatılacak olan yollar hakkında bilgi verildi.

UKOME toplantısında alınan karara göre: Zafer Caddesi'nin Bülent Baratalı ile Demirciler Sokak arasında kalan kısmının, Çelen Sokak'ın Pazaryeri Sokak ile Zafer Caddesi arasında kalan kısmının, Sevinç Sokak'ın Zafer Caddesi ile No:7 arasında kalan kısmının ve Tatar Cami Sokak, 15 Haziran-15 Eylül tarihleri arasında 09.00-22.00 saatleri, 16 Eylül-14 Haziran tarihleri arasında ise 09.00-19.00 saatleri arasında trafiğe kapalı olacak. (AA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz