MENÜ
İzmir 10°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Vahşet! Kapıyı açtı, şoku yaşadı!
Güncel
12 Aralık 2017 Salı 10:38

Vahşet! Kapıyı açtı, şoku yaşadı!

İstanbul Büyükçekmece'de bir kadın ve aynı evde yaşadığı yabancı uyruklu bakıcısı, başlarına sert bir cisimle vurularak öldürülmüş halde bulundu.

Arya Özgü, Büyükçekmece Pınartepe Mahallesi'nde yaşauyan annesi Rukiye Balcı'ya dün telefonla ulaşamadı. 

Bunun üzerine annesinin yaşadığı eve giden Özgü, annesi ile yabancı uyruklu bakıcısını ayrı odalarda öldürülmüş halde buldu.

Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri iki kişinin hayatını kaybettiğini belirledi.

Polis ekipleri evinin çevresinde güvenlik şeridi çekerken, komşular tarafından sakinleştirmeye çalışırken Arya Özgü ağlayarak sinir krizi geçirdi. 

Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler evde ve çevresinde yaklaşık 3 saat delil araştırması yaptı. İki kişinin de kafalarına sert bir cisimle vurularak öldürüldüğünü tespit edidi.

Cumhuriyet Savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı incelemelerin ardından cesetler cezane aracıyla Yenibosna'da bulunan Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan geniş çaplı soruşturma devam ediyor.

"KATİLLER BULUNSUN"

Rukiye Balcı'nın yeğeni Halil Özkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Bakıcısı yatakta, kendisi de kendi odasında. Kanlar yere kadar akmış. Balyozla vurmuşlar. Katillerin bulunması istiyoruz...

Kendisinişn bahçesi var dı ve pazarcılık yapıyor. Arabasını bile boşaltmamış. 55 yaşındaydı. Küçükbaş hayvanları vardı, iki ay önce hepsini öldürmüşler. Gözdağı vermek için mi yapmışlar... Bütün hayvanları telef etmişler burada" şeklinde konuştu. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz