MENÜ
İzmir 18°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Vatandaş Aydın Büyükşehir el ele sahilleri temizledi
Yerel Yönetimler
18 Ağustos 2018 Cumartesi 15:48

Vatandaş Aydın Büyükşehir el ele sahilleri temizledi

Aydınlılar Büyükşehir Belediyesi'yle birlikte sahillerine sahip çıkıyor. Aydın'ı güzelleştirmek ve temiz tutmak için 24 saat esasına göre çalışan Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne vatandaşlar da katkı sunuyor.

Kuşadası Davutlar sahilini temizleyen Büyükşehir Belediyesi ekiplerine bölgede yaşayan vatandaşlar da gönüllü olarak destek vererek duyarlılık örneği sergilediler.

Önceki gün, aralarında Aydın Büyükşehir Belediye Başkanvekili Evrim Karakoz'un da bulunduğu ekipler gönüllü vatandaşlarla birlikte sahillerde bayram öncesi temizliği yaptı. Çevre temizliğiyle ilgili duyarlılık oluşturmak için yapılan çalışmaya gönüllü olarak destek veren site sakinleri ise etkinliğin sık sık yapılmasını istediler.
Bölgede yaşayan site sakinlerinin yoğun olarak katıldığı çalışma sonrasında ise vatandaşlara Büyükşehir Belediyesi tarafından çeşitli ikramlarda bulunuldu.
Vatandaşlarla el ele Aydın'ı daha modern bir il haline getirdiklerini söyleyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu duyarlılıklarından dolayı vatandaşlara teşekkür etti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz