MENÜ
İzmir 15°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Vatandaşa küfür eden başkan disipline sevk edildi
Politika
20 Eylül 2021 Pazartesi 15:57

Vatandaşa küfür eden başkan disipline sevk edildi

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, bir vatandaşa küfür eden Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'nın disipline sevk edildiğini duyurdu.

CHP, Muğla'nın Fethiye ilçesi belediye Başkanı Alim Karaca'yı disipline sevk etti.

Karaca'nın bir vatandaşla telefon görüşmesi yaptığı anlar sosyal medyaya yansımış ve küfürlü konuşmalar tepkiye yol açmıştı.

Konu bugün, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında yapılan Merkez Yönetim Kurulu toplantısında ele alındı.

Toplantının ardından kameraların karşısına geçen CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Fethiye Belediye BaşkanıAlim Karaca'nın disipline sevk edildiğini açıkladı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Canpolat
 20 Eylül 2021 Pazartesi 21:49
Disiplin ne anlama gelir? Kanunlara ve kurallara uyma, görevini aldığı ve yaptığı işi nizam intizam içinde istenildiği gibi yapma. ASKERİ anlamda disiplin, kendisine hakimiyet, intizam ve İTAAT meydana getiren bir çeşit eğitimdir.Eyy CHP genel merkezi sizler itaat edecek insanlar mı aramaya veya türetmeye başladınız...Disipline sevk maddesine dikkat çekmek istiyorum! UYARMA cezası istemiyle.Hadi sıkıyorsa KESİN İHRAÇ istemiyle disipline sevk edin! E DE MEZ Sİ NİZ. Artık her yerde SAYILABİLECEK partililer kaldı sayenizde. " SAYIN BAKALIM SİZ KAÇ KİŞİSİNİZ?"
 Partili
 20 Eylül 2021 Pazartesi 17:35
Günaydın sayın Öztrak,belediye başkanları özel koruma ordusu ile geziyorlar,halktan uzakta seçmen ilişkileri yok denecek kadar azdır,sadece kendi yakınları ve akrabaları ile dialog halleri var,çünkü genel merkez Ankara'dan atandıkları için hizmet olmuş mu olmamış önemli değil önemli olan genel merkez memnun olsun nasıl yeter ki bir daha seçimde başkan olsun lütfen durum ortadadır artık insanlar farkında sizler ne zaman farkında olursunuz seçimlerde alınan oylar ile sandıkta herkes tepkisini verecektir artık tıpış tıpış oy vermek düştü...
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz