MENÜ
İzmir 16°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Vekil Bakan’dan AK Parti’ye trol hesap çıkışı: Kişi kendinden bilir işi!
Politika
25 Mayıs 2020 Pazartesi 18:13

Vekil Bakan’dan AK Parti’ye trol hesap çıkışı: Kişi kendinden bilir işi!

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, “Bir personelin hatalı attığı twitten sonuç çıkarmaya çalışmak acziyet ve İktidarın umutsuzluğunun bir yansımasıdır. Hizmet konusunda eleştirecek konu bulamayanlar “kişi kendinden bilir işi” mantığıyla Başkanımızı şuursuzca suçlamaya çalışmaktadır” dedi.

EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Murat Bakan, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in resmi hesabından bir personel tarafından atılan mesaja ve ardından gelen istifaya değindi.

AK Parti’den trol hesap eleştirilerine de cevap veren Vekil Bakan şunları söyledi: İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer, gerek İzmir’i küresel bir kent yapma ve kentin tarihten gelen misyonunu yeniden canlandırarak Akdeniz’in en önemli liman kenti ve bölgesel merkezi yapma vizyonu ve aynı zamanda salgın sürecinde kriz belediyeciliğinde gösterdiği başarılı çalışmaları ile örnek gösterilen rol model bir belediye başkanı olmuştur. Bunu görmeyenlerin gözleri kör, gönülleri kapalıdır.

Bir personelin hatalı attığı twitten sonuç çıkarmaya çalışmak acziyet ve İktidarın umutsuzluğunun bir yansımasıdır. Hizmet konusunda eleştirecek konu bulamayanlar “kişi kendinden bilir işi” mantığıyla Başkanımızı şuursuzca suçlamaya çalışmaktadır.

Biz Tunç Soyer başkanımızla birlikte üretmeye ve bu kentte dayanışmayı yükseltmeye devam edeceğiz. Önerim, bu asılsız iddia sahiplerinin de halkın gönlüne girmenin yolunun üretmekten geçtiğinin farkına varmalarıdır.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz