MENÜ
İzmir 14°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Vekil Kılıç’ın korona günleri: Börek açıyorum, satranç oynuyorum
Politika
27 Mart 2020 Cuma 11:40

Vekil Kılıç’ın korona günleri: Börek açıyorum, satranç oynuyorum

Yetkililerin koronavirüs ile mücadele kapsamında yaptığı ‘evde kalın’ çağrısına uyan CHP İzmir Milletvekili Kılıç, çalışmalarını dışarı çıkmadan sürdürdüğünü ifade etti. Kılıç ayrıca börek yaptığını ve oğlu Deniz ile satranç oynadığını da söyledi.

EGEDESONSÖZ- (Özel Haber) Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, Çin’de ortaya çıkan, dünyada birçok ülkede olumsuz etkisini gösteren ve Türkiye’de de can kayıplarına yol açan koronavirüs nedeniyle çalışmalarını evinden sürdürüyor.

Meclis çalışmalarından ötürü bir süredir ev işlerinden uzakta kaldığını ve o açığı kapattığını aktaran Vekil Kılıç oğlu Deniz ile birlikte zaman geçirdiğini ifade etti.  

Vatandaşlara yapılan ‘evde kal’ çağrılarına uyan Kılıç şunları söyledi: Koronavirüsün tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de etkisini göstermesinden sonra 9 gündür evdeyim. Uzun zamandır gerek parti çalışmalarımız gerekse meclis çalışmalarından dolayı evde vakit geçirmeye zaman bulamıyordum. Evde geçirdiğim bu vakti etkin değerlendirmek adına okuyamadığım makaleleri okudum, yanıtlayamadığım maillerimi yanıtladım. Uzun zamandır düzenlemeyi istediğim kitaplığımı düzenleme fırsatı buldum ve bol bol kitap okumaya çalışıyorum. Bu süreçte 5 kitap bitirdim.

Oğlum Deniz ile de vakit geçirmek için iyi bir fırsat oldu. Onun ödevlerine yardımcı oluyorum, satranç oynuyoruz, zaman zaman müzik dinleyip dans ediyoruz. Birlikte ektiğimiz çiçeklerin bakımını yapıyoruz, akvaryumunu temizleyip balıkların temizliğiyle de ilgileniyoruz.  Küçük gelen kıyafetlerini tespit ettik ilk fırsatta ihtiyacı olan ailelere göndereceğiz. Yemek yapıyorum, börek, kurabiye yapıyorum. Ev halkı da başarılı buluyor. Herkes uyuduğunda ise film ve dizi izliyorum. Tarihi dizileri ve filmleri severim. Yaşanan gelişmeleri gerek sosyal medya gerekse televizyondan takip ediyorum. Bu zor dönemde Halkın ihtiyaçlarına göre kanun teklifi ve soru önergesi taslakları hazırlayıp danışmanlarımla online görüşüp son halini veriyoruz. Onlar da evlerinden çalışıyorlar. Bir gözümüz hep yaşanan gelişmelerde. En önemlisi temizliğe dikkat ediyor, uzmanların tüm uyarılarına uyuyor ve evde kalıyoruz. Ve en önemlisi umudumuzu yaşam enerjimizi kaybetmiyoruz.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz