MENÜ
İzmir 15°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Vekil Polat’ın ev mesaisi: Akşam yemekleri benden!
Politika
27 Mart 2020 Cuma 14:27

Vekil Polat’ın ev mesaisi: Akşam yemekleri benden!

İzmir Milletvekili Mahir Polat, koronavirüs ile mücadele edildiği günlerde evde neler yaptığını kısaca özetledi. Mutfak serüveninden söz eden Polat, “Akşam yemeklerini ben pişiriyorum. Bu değişmez bir ritüel halini aldı” dedi.

EGEDESONSÖZ-  Çin’de ortaya çıkan, tüm dünyayı etkisi altına alan ve Türkiye’de de can kayıplarına yol açan koronavirüs ile mücadele edildiği günlerde siyasetin aktörlerinin evde nasıl zaman geçirdikleri merak edildi.

Tüm yurtta yetkililer vatandaşlara ‘evde kal’ yönünde çağrılar yöneltirken alanda çalışmak durumunda olan siyasilerin de gerekmedikçe dışarı çıkmadıkları görüldü.

Siyasetin aktörlerinden kimisinin sürekli kitap okuduğu, kimisinin çocuklarıyla vakit geçirdiği, kimisinin yazılar kaleme aldığı kimisinin ise ev işlerine vakit ayırdığı öğrenildi.

Vatandaşlar da seçimlerde sandık başına giderek parlamentoya gönderdikleri isimlerin adeta kendiliğinden oluşturulan karantina günlerinde neler yaptıklarını merak etti.

‘Akşam yemeklerini ben pişiriyorum, bu ritüel halini aldı’ diyerek evde yaptıklarını anlatan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Mahir Polat, korona günlerini kısaca özetledi.

Bu kapsamda Egedesonsöz’e konuşan İzmirli Vekil Polat, “Tamamı ile evde 1 gün kaldım. Hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uyarak ara ara dışarı çıkıyorum. Genelde evde olduğumda dinleniyorum. Sosyal medyayı takip ediyorum ve kitap okuyorum. Değişmez bir ritüel halini aldı; akşam yemeklerini ben pişiriyorum. Bol bol yazı yazıyorum. Bu sürede sokakta insanların arasında olmayı ve keyifle bir kahve içmeyi çok özledim. 2 kitap okudum bir de 7’nci Koğuşta Mucize filmini izledim” dedi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 altan koralttan
 27 Mart 2020 Cuma 19:41
seçkin et kapanınca iş başa düşmüş..
 Ahmet Kocaçal
 27 Mart 2020 Cuma 14:50
Her daim yardım sever her daim halkın içinde olan kendini halkın üstünde görmeyen düzgün siyaset''ten asla taviz vermeyen bir'' izmir millet vekili tanıdığım için çok mutluyum
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz