MENÜ
İzmir 11°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yazar Caymaz okurlarıyla Konak’ta buluşacak
Yerel Yönetimler
11 Ocak 2018 Perşembe 10:29

Yazar Caymaz okurlarıyla Konak’ta buluşacak

Konak Belediyesi 2018 yılında da Türkiye’nin önemli yazarlarını İzmirlilerle buluşturmaya devam ediyor. Yeni yılın ilk imza ve söyleşisi yazar Onur Caymaz ile gerçekleştirecek.

Konak Belediyesi Türkiye'de önemli yazarları okuyucularla buluşturuyor. Yeni yılın ilk imza ve söyleşisi yazar Onur Caymaz olacak. Kitapkurtlarının yakından tanıdığı Caymaz son romanı ‘Sıfır’ ile İzmirli okuyucularıyla 12 Ocak Cuma günü saat 18.30 ‘da Türkan Saylan Kültür Merkezi Benal Nevzat Salonu’nda bir araya gelecek.

YEDİ YILDA YAZDI
Roman, şiir, öykü, deneme yazarı Onur Caymaz son romanı ‘Sıfır’ ile İzmirli okuyucularla buluşacak. Yedi yılda tamamladığı son kitabı Sıfır’da Caymaz, dört adam üzerinden varlığın, yokluğun ve erkekliğin şiirini yazıyor. 12 Ocak günü saat 18.30’da Türkan Saylan Kültür Merkezi Benal Nevzat Salonu’nda gerçekleşecek söyleşinin ardından Caymaz kitaplarını imzalayacak. Kırmızı Kitapevi’nden çıkan kitabıyla ilgili olarak; “Yedi yıl sonra elime kocaman bir 0 geçti. Kocaman diyorum, bilerek diyorum, 600 sayfa çünkü” diyen Caymaz, kitabı ve yazarlık serüveniyle ilgili keyifli bir söyleşi gerçekleştirecek. 

ONUR CAYMAZ KİMDİR?
1977 yılında İstanbul’da doğan Onur Caymaz Marmara Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Elektronik-Bilgisayar Bölümü'nü bitirdi. Amatör olarak tiyatro ve şarkı sözü yazarlığıyla uğraştı. Şiirleri başta ‘Adam Sanat’ olmak üzere çeşitli dergilerde yayımlandı. 1999 yılında Gençlik Kitabevi’nin açtığı öykü yarışmasında ‘Hayalperistanbul’ adlı öyküsü birinci oldu. 2000 yılında Orhon Murat Arıburnu Şiir Ödülü'nü aldı. 2002 yılında Haldun Taner Öykü Ödülü ikincisi seçilen ‘Nokta’ ‘Ezilmiş Leylaklar Kitabı’ adlı ilk öykü kitabında yer almaktadır. Son romanı ‘Sıfır’ okurların büyük ilgisini çekiyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz