MENÜ
İzmir
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yıldırım'dan Bahçeli'nin sözlerine ilk yorum
Politika
11 Haziran 2019 Salı 12:56

Yıldırım'dan Bahçeli'nin sözlerine ilk yorum

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, esnafla bir araya geldi, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yıldırım'a, Diyarbakır'da kullandığı ''Kürdistan'' ifadesiyle ilgili MHP lideri Bahçeli'nin sosyal medyada paylaştığı açıklamalar soruldu.

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, gazetecilerin sorularını cevapladı.

Cumhur İttifakı ortağı MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Twitter'dan "MHP'nin suskunluğunu mesnetsiz yere yanlış yoranlar var" paylaşımına ilişkin soruya, "Doğru demiş, Sayın Bahçeli mitili İstanbul'a attı. Seçime kadar da Cumhur İttifakı adayı için bütün teşkilatlarıyla çalışmaya devam ediyorlar. Bunun dışında herhangi bir faaliyeti yok. Diğer konular hiçbir şekilde bizim ittifakımıza zarar veremez" diye cevapladı.

Bahçeli'nin, "Kürdistan ve Lazistan diye bir yer yoktur Türkiye'de" paylaşımı hakkında da Binali Yıldırım, şunları söyledi:

"Bunlarla ilgili yorum yapma ihtiyacı duymuyorum. Cumhuriyet kurulmadan önce bu bölgelerde Osmanlı topraklarında her türlü etnik gruba sahip temsilciler vardı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk bütün bu temsilcileri bir araya getirerek işgal altındaki Anadolu topraklarının bağımsızlığını kazanması için büyük bir mücadele başlattı durum bu." (NTV)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz