MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yücel'den Zeybekci'ye gönderme: Slogan güzel ama...
Politika
26 Mart 2019 Salı 11:57

Yücel'den Zeybekci'ye gönderme: Slogan güzel ama...

Zeybekci'nin turizm vaatlerini ele alan broşürde Sakız Adası fotoğrafı kullanıldığının altını çizen CHP İl Başkanı Yücel, "Slogan güzel ama keşke Sakız Adası yerine İzmir resmi kullansaydınız" ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, seçim broşürleri üzerinden AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci'ye yüklendi.

Yücel açıklamasında broşürlerde bulunan fotoğrafın Sakız Adası'na ait olduğu belirterek, "Turizmle kültürle iç içe İzmir” Slogan güzel ama keşke Sakız Adası yerine İzmir resmi kullansaydınız.  Ya da sloganı şöyle yapsaydınız. “Turizmle kültürle iç içe Sakız Adası” Fotoğraftaki yerin İzmir olmadığını bilecek kadar bile İzmir’i tanımamışsınız... Her şeyiniz çakma, her şeyiniz düzmece!" dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 deli bekir
 27 Mart 2019 Çarşamba 09:14
sizin istanbul adayınız da akpartinin yaptırdığı metro hatlarının altına kendi adını yazdırmış. bunun hesabını verin...
 Süleyman
 27 Mart 2019 Çarşamba 07:53
Zavallı bunlar ,zavallı .Önce Binali Yıldırım sonra bu Nihat Zeybekçi düştükleri durumlara bak.Burası İzmir burda adamı tefe koyarlar.Öyle cennete giriş kağıdı alıcan laflarına inanacak kişi bulamassın.Siz gidin kendi ortamınıza.
 TC misafir
 26 Mart 2019 Salı 21:03
Zeybekçi bu ne? Sakız'a da mı adaysın maşallah.
 Osman öktem
 26 Mart 2019 Salı 20:01
Işte genç başkan. Izmirde chp ye soluk getirdi. Bu adamı yazın kenara ileride chp genel başkanı olur. Tak yakalıyor akapeyi her seferinde.
 İzmirli Genç
 26 Mart 2019 Salı 17:06
Bu nedir yaaa :)) gerçek mi bu? AKP'liler kendi kendilerine tuzak kuruyorlar resmen. Bunların Trabzon adayı da Konak Meydanıyla İzmir belediyesinin fotoğrafını kullanmıştı bir trabzon için vaadlerini sıralarken.Nereye aday olduklarından haberleri yok ki bu arkadaşların, millet neye güvensinde oy versin.
 Z.B
 26 Mart 2019 Salı 12:35
Sayın YÜCEL, bence Sayın ZEYBEKÇİ'ye fazla yüklenmeyin. Ne de olsa o buraların yabancısı. Nereden bile bilirdi bu görüntülerin Sakız Adasına ait olduğunu. Çok da büyük bir yanılma yok bence, ya birde Güney Afrika'dan bir görüntü olsaydı? O zaman ne olacaktı Sayın ZEYBEKÇİ'nin hali. Halbuki daha önce uyarmıştık Sayın ZEYBEKÇİ İzmir'in yabancısıdır, bari İzmir'li AKP'liler yardımcı olsunlar diye. Ama sakalımız yok ki dinlenek...
 Çiğlili
 26 Mart 2019 Salı 12:11
Boşver şimdi broşürü filan bunların bir önemi yok asıl cevaplamanız gereken. 10 yıl Soyer'in yönettiği küçücük Seferihisar'ın borcu nasıl oluyor da İzmir Büyükşehir'in 9-10 katı oluyor? O kadar söylendi size bu aday olmaz diye. Nasılsa İzmir'li seçiyor diye buna göz yumdunuz. Yazık ettiniz güzelim şehre.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz