MENÜ
İzmir 14°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Zorbas kasırgası sırasında kaybolan üç kişiden biri ölü bulundu
Dünyadan
4 Ekim 2018 Perşembe 11:20

Zorbas kasırgası sırasında kaybolan üç kişiden biri ölü bulundu

Zorbas kasırgasında kaybolan 73 yaşındaki çobanın cansız bedeni 1,500 metre yükseklikteki "Kokkinos Vrahos" bölgesinde bulundu.

Yunanistan'ın Korintia, Argolida ve Kuzey Eğriboz bölgelerinde yolların taşmasına, evlerin ve arabaların su ve çamur altında kalmalarına, toprak kayması nedeniyle tren yolları ve karayollarının trafiğe kapatılmasına neden olan Zorbas kasırgası şimdiye kadar iki kişinin yaşamını yitirmesine, iki kişinin de kaybolmasına neden oldu.

Kasırganın Korinthos’u vurduğu sırada arabasında olan ve akıntıya kapılan 70 yaşlarında bir adam kalp krizi geçirip yaşamını yitirmiş, Almiros bölgesinde ise koyun sürüsünü kurtarmaya çalışan 73 yaşındaki bir çoban kaybolmuştu.

Yardımcısıyla yola çıkan talihsiz adamın sel ve şiddetli rüzgâr nedeniyle yolu şaşırdığı ve geri dönemediği anlaşıldı. Geri dönebilen yardımcısı kayboldukları yeri kurtarma ekiplerine gösterdi ve o günden sonra araştırmalar başlatıldı, ancak şiddetli yağmur ve sis işlerini zorlaştırdı.

Araştırmalara Belediye Başkan Yardımcısı olan oğlu da katıldı. Sonunda 73 yaşındaki çobanın cansız bedeni 1,500 metre yükseklikteki "Kokkinos Vrahos" bölgesinde bulundu.

Eğriboz’un Mandudi bölgesinde arabalarıyla evlerine dönerken akıntıya kapılan 60-65 yaşlarındaki çiftin arabası ve özel eşyaları dere kenarlarında bulundu ancak kendilerinin izlerine hâlâ rastlanılamadı. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz