MENÜ
İzmir 14°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Atatürk, İnönü, Bahçeli ve Beka
Cumhur BULUT
YAZARLAR
28 Ocak 2019 Pazartesi

Atatürk, İnönü, Bahçeli ve Beka

Yok aslında çok iyi anladılar da tornistan yapıyorlar…

Tornistan nedir yahu? Onu sonra anlatırım fakaaat… (bak böyle Orhan Veli Usta’dan iktibas falan yapıyorsun ama olmuyor yani Solcu arkadaşlar daha çok kızıyor).

Biz Türkler için “beka” meselesinin böylesine anlaşılmaz hale getirilmesi veya önemsiz bir konuymuş gibi sunulması gerçekten tıstımbılik bir durumdur.

Sayın Bahçeli’nin tevili haddime düşmeyen gayet sarih ve dahi kati “beka” hassasiyeti tüm Türk Devlet Adamlarında Allah vergisi olan ve dahi çok normal, yakışan ve gereken bir tutumdur.

Atatürk de dün böyle davranmıştı, bugün böyle davranırdı; İnönü de böyle yapmıştı bugün yine böyle davranırdı…

Demek ki bu zevat Atatürk ve İnönü devrinde yaşasaydı onlara da karşı çıkacaklardı! Çıkmışlardı da…

Atatürk’e, “Aman Paşam Cumhuriyeti ilan ettiniz nasıl olsa hadi yarın çok partili sisteme geçelim, niye bekliyoruz ki? Sistemin oturması için bunca gayretiniz niye ki? Geçelim gitsin canım”  diyeceklerdi…

İsmet Paşamıza ise “Şefim, bunca sıkıntıyı niye çekiyor, tahıl stokluyorsun, ne gereği var? Amaaan sen de dağıt gitsin…” derlerdi kesin!

Çünkü onların yerinde olmadıkları ve milli sorumluluk taşımadıkları için…

Ama iş öyle değil ağalar!

Dünya Emperyalist yarasaların kan emmek için pusuda beklediği, bırakın beklemeyi her an taarruz ettiği bir arena!

Düşeni kimse affetmez!

Dünya tarihi ve hatta günümüz bunun örnekleriyle dolu. Yalan mı?

Devletiniz güçlü olmalıdır. Milli birlik bu bakımdan çok önemlidir. Yine devletin sistemi dış müdahalelere kapalı  olmalı sonra da tıkır tıkır işlemelidir!

Devlet mekanizmasını önemseyen herkes bunu kabul etmelidir. Dâhili aksamalar da içeride mutabakatla çözülmelidir. Mesele bu kadar basit!

Biz Türk Milliyetçileri devlete bu gözle bakarız. Büyük Türkçü Atatürk’de böyle baktı, İsmet Paşamız da…

Devlet Bey de böyle bakıyor! Bunda ne var?... Teşekkür edip, bu hassasiyeti için kendisine dua edeceğinize hala anlamazlıktan gelip saldırmanızın sebebi yoksa partizanlık  mı?

Eğer öyle ise patolojik sorununuzu tedavi için uğraşınız!

Bize gelince…

Efendiler!

Biz Türk Milliyetçisiyiz! Bize atalarımızdan miras kalan ve asıl önemlisi çocuklarımızın hakkı olan değerleri korumaya ve yaşatmaya yeminli insanlarız. Bu bakımdan önceliğimiz güçlü devlet yapısıdır!

Evet, dün siyasi iktidara çok ağır muhalefet ediyorduk! Bu doğru… Bugün de aynı hatalar yapılsa yine muhalefet ederiz! Hem de sizlere rağmen!

Rağmen diyoruz zira biz “Çözüme, çözülmeye, Habur’a  ve Oslo’ya” karşı bizler direnirken sizler lay lay lom yapıp feryadımıza kulaklarınızı tıkıyordunuz.

Lakin milat olan 15 Temmuzdan sonra o hatalar artık yapılmıyor! Doğru mu? Doğru!

Son iki yıldır Devletin ve hükümetin işleyişinde MHP’nin ve Bahçe’linin ağırlığı yani Atatürk Değerlerinin hâkimiyeti var mı? EVET VAR!

Bunun böyle olması ve böyle sürüp gitmesi gerekmiyor mu? Yine Evet!

E şimdi bütün bunlar olurken, geçmişe dönüp kuru gübreye su serpmek mi hayırlıdır, yoksa geçmişi en iyi bilen yaşayan ve gerekli tepkiyi verenlerin şimdiki duruma egemen olması mı?

Bize kimse Habur’dan, Oslo’dan ve Dolmabahçe’ den bahsetmesin! Biz Türk Milliyetçileri bunlarla mücadele ederken bazı üst düzey CHP’liler ki bunlar SEZGİN TANRIKULU ve avanesidir. Başta Habur’un Rezaleti olmak üzere bütün Çözüm Sürecinin avukatlığını yapıyordu, bugün de HDP ile ittifak yapıyorlar… Bunu da unutturacak değiliz!

Yani siz anlayamazsınız ama Türk Devleti’nin bekası bizim için çok çok önemli ve kutsaldır.  Çünkü “Söz Konusu Olan Vatandır, Belediyecilik ise teferruattır”. Biz yine aynı yerde duruyoruz ve duracağız, hem de sizlere rağmen!

Siz ne yaparsınız onu bilemem, gerçi siz de bilmiyorsunuz ya hadi neyse…

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 TC misafir
 30 Ocak 2019 Çarşamba 12:16
Habur rezaleti, Oslo rezaleti, şehide kelle rezaleti, sayın apo rezaleti, abd askerlerine duacıyız rezaleti, çuval rezaleti, megri megri rezaleti, barzaninin genel kurulda onur konuğu edilmesi rezaleti, "ne istediler de vermedik" fetö rezaleti, çiftçiye "ananı da al git" rezaleti, "her türlü milliyetçiliği ayaklar altına alırım" rezaleti, mavi marmara rezaleti, 3-5 dolar için ajan papazı abd ye resmen sattılar bu başlı başına bir rezalet, trump'ın "sizi ekonomik yönden mahvederim" çıkışına sadece " üzüldük " diye pısırık bir cevap rezaleti, milli savunma için önem teşkil eden tank palet fabrikasının katar ortaklığına devri rezaleti (biraz olsun milliyetçiysen bunun yanlış olduğunu söylersin), samanı soğanı ve hatta ekmeği dahi (ithal tohumdan buğday harici yapılan unlar imalat için kabul edilmiyor) ithal ediyoruz. Bunca rezilliğe alet olmuşsunuz bir de milliyetçilikten bahsediyorsunuz milli olan bir şey kalmadı ki ortada. Evet bir beka sorunu var ama bunu görebilmek için önce vicdan sonra da zeka lazım. Mhp olarak kendi bekanıza sahip olamayıp akp ye gelin oldunuz önce kendi bekanıza sahip çıkın boş laflarla ülke yönetilmez.
 H.H.Para
 29 Ocak 2019 Salı 19:49
Oğuz Kaan .. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının her partiye üye olmak, görev almak ve idareci olmak hakları vardır.. Ayırım yapmaksızın hangisi olursa olsun bir siyasi partiye üye olup , ilçe ,il hatta genel merkez teşkilatlarında görev alıp başka bir siyasi partinin reklamını yapanları, bu davranışları etik olmadığı ve milli birliğe zarar verdiği için seçmen cezalandırıyor.. Sayın Kılıçdaroğlu ise ödüllendiriyor.. Bilgin olsun.. MHP de kendini Türk hisseden binlerce idareci, onbinlerce üye doğu ve güneydoğulu vatandaşımız (sizin tabirinizle kürt) halihazırda mevcut..
 Oğuz Kaan
 28 Ocak 2019 Pazartesi 23:50
Galip Ensarioğlu, Orhan Miroğlu ve diğerlerinin Sezgin Tanrıkulu'ndan farkı mı var? AKP2li olursa iyi Kürt CHP'li olursa kötü Kürt mü oluyorlar.Ayıp ayıp
 İPli Galip
 28 Ocak 2019 Pazartesi 21:20
Bu bekayı anlayan da bir tek sizsiniz
 Merkez
 28 Ocak 2019 Pazartesi 20:19
Mhp Akp ile ya chp temel+Meral+kılıçdaroğlu+hdpkk
 H.H.Para
 28 Ocak 2019 Pazartesi 20:01
Chp nin genel başkanı 9 seçimdir iktidar olmak için değil ; PKK nın Yüce Meclisteki siyasi kolu HDP nin ömrününü uzatmak ve MHP''sine zarar vermek için boş yere vaktini harcadı.. Aynı uğraşıyı iktidar partisi AKP için verip , HDP nin ömrüne ömür katmak için uğraşmasaydı Sayın Kılıçdaroğlu''nun ve partisinin Türk siyasetindeki yeri ve konumu eminim ki çok değişik bir yerde olurdu.. Kanımca bu kafayla CHP ve Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu sittin sene ne genelde ne yerelde seçim kazanamaz..
 Mister No
 28 Ocak 2019 Pazartesi 18:59
Sabahtan Aksama Atatürke saldranlar cirit atiyor meydanda be adam. Hangi ilaci kullaniyorun söyle. Neyle uyusturuyorlar sizi. Hadi oradan.
 Gürkan
 28 Ocak 2019 Pazartesi 15:32
Son 2 yıldır Bahçeli sayesinde Atatürk Değerlerinin hakimiyeti mi var? Şaka mı? Türkiye'nin beka sorunu yeni bir sorun mu? Dün yargılayacağız, hesap soracağız deyip hakaret ettiklerinizin peşine takılmanın sebebi çok net değil mi? "KOLTUK" 20 yıldır bir partinin başındasın ama aldığın oy belli. Ana muhalefet lideri de 9 seçim kaybetmiş ama hala daha koltukta oturuyor. Yerel seçimler öncesi imza verenlerin üstünü çizmiş, seçim sonrasına hazırlanıyor :) beka sorunu görüyorsan çıkarsın aday olursun. Ülkeyi yönetmeye aday değilsin, 3 büyük şehirde de yoksun; o zaman ne diye partinin başında duruyorsun. Toptan AKP'ye katılın, olsun bitsin. 3 büyük şehirde AKP' nin adayları kim olursa olsun destek vereceğiz ne demek ? Partisinin görevden aldığı, Başbakan yardımcısı ve hükümetin eski sözcüsü Gökçek için Ankara'yı parsel parsel malum yapıya sattı dedikten sonra Gökçek'in adı MHP ile geçti, olabilir dendi. Ha ha ha ...
Yazarın Diğer Yazıları
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz