MENÜ
İzmir 12°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Hadi ispat et!
Emin ÖZTÜRK
YAZARLAR
27 Kasım 2017 Pazartesi

Hadi ispat et!

Bir yanda ABD’de tutuklu, hükümet tarafından ‘milli dava’ ilan edilen Rıza Sarraf meselesi… Diğer tarafta “En yakın zamanda Şam’a gidip Emevi Camisi’nde namaz kılacağız” denilen Suriye meselesi…

Gündemin bir tarafında; “Milli dava” adamının New York'ta yargılandığı davada savcılıkla iş birliği yaptığı ve bunun karşılığında da adının sanık listesinden çıkarıldığı. “Sarraf’ın olası tanıklığı doğrultusunda ABD’nin Türk bankalarına karşı adım atmasının Cumhurbaşkanı Erdoğan için siyasi sonuçları ortaya çıkabilir”değerlendirmeleri yapılan Sarraf…

Diğer tarafında; “Kendi hırsı, kendi koltuğu, kendi ikbali ve istikbali için, halkına silah çevirenler, helikopterden bomba yağdıranlar, sadece kendi sonlarını hazırlarlar. Er ya da geç, bu eli kanlı zalimler gidecek ve Suriye halkı eninde sonunda bunlardan hesabını soracak”dan yola çıkılarak Esat’lı çözüme ‘evet’ denmesi…

Soçi zirvesinden çıkan sonucu “Erdoğan’a rağmen Kürtler masada” diye yorumlayanları da hesaba katmak lazım değil mi?

Ülkenin ana muhalefet partisinin genel başkanı ne yapıyor? Rakibine(!) bir kez daha soluk alacağı alan yaratıyor!

"Çocuklarının, dünürünün, eniştenin, kardeşinin, eski özel kalem müdürünün, yurt dışında vergi cennetinde bir şirkete milyonlarca dolar para gönderdiklerini biliyor muydun?"

Sayın Kılıçdaroğlu’nun geçmişte de buna benzer çıkışları olmuştu. Elinde olan dosyalar hala derlenip toparlanamamış olacak ki kamuoyunla paylaşılamadı.

Bu kez ‘karşı cepheden’ atışlar hayli sert. Daha önce de benim 3 milyar dolar param olduğunu iddia etmişti. Müddei iddiasını ispatla mükelleftir. Bir şeyi iddia ediyorsan, onu ispatla senin ortaya koyman gerekir. İddiaları ispat et, Cumhurbaşkanlığı makamında durmayacağım İspatlayamayan aynı zamanda müfteridir, yüzsüzdür.”

Umarım Kılıçdaroğlu bu kez de ‘banka dekontları var arkadaşlar toparlıyor, yakın zamanda paylaşacağız’ gibi bir yaklaşım içinde olmaz. Bilgi sahibi yapan bilgi ve belgeleri bir an evvel paylaşır.

Aksi halde bir kez daha kendi ceza alanı içinde rakibine gol pası vermiş olur ki, gol olması kaçınılmaz…

Sahi; Kemal Kılıçdaroğlu kimin değirmenine su taşıyor?

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Merkez
 29 Kasım 2017 Çarşamba 15:44
Bu ülkede kılıçtaroğlu gibi muhalefet varken RTE çok rahat..
 Zafer Zafer
 27 Kasım 2017 Pazartesi 16:37
Haklı bir soru Sn.ÖZTÜRK.. Önceleri, siyasetteki başarısızlığı beceriksizliğine bağlanıyordu.. Bu, hala doğru olmakla birlikte beceriksizliklerin(?) ardı arkası kesilmeyince artık "Kılıçdaroğlu birilerinin değirmenine su mu taşıyor?.. Eğer öyleyse kimin/kimlerin değirmenine su taşıyor?" soruları da kafaları iyiden iyiye meşgul etmeye başladı.. CHP bir düşünmeli.
Yazarın Diğer Yazıları
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz