MENÜ
İzmir 10°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Katalizör Bir Tip: Soner Yalçın
Cumhur BULUT
YAZARLAR
8 Temmuz 2019 Pazartesi

Katalizör Bir Tip: Soner Yalçın

Mikser…

Dijital karıştırıcı…

Kimyasal katalizör!

Sadece kaleme aldığı son yazıya değil, malum şahsın tüm makalelerine, bulunduğu mevzilere ve de kitaplarına bakın karşınızda bir çağdaş putperestin ibadet edercesine kıvırarak mest olduğunu göreceksiniz!

Soner Yalçın.

Kimler tararından ve kaç öğün kafesinin önüne yem bırakıldığı bizim tarafımızdan malum olsa da kendisi önüne bırakılanların dışında bizi tanımamaktadır!

Şayet bizi, Ülkücüleri virgül Türk Milliyetçilerini tanısaydı böylesine komik, böylesine cüretkâr ve dahi müfteri durumuna düşmezdi.

Gerçi “sahipleri-putları” kendisine böyle “insani-şahsi-ahlaki haklar” verdi mi biliyorum. Ama bildiğim bir gerçek var o da Soner Yalçın’ın yukarıda saydığım teknik özelliklerinin yanında usta bir tetikçi olduğudur. Hedefi ve koordinatları başkaları verir, o da “Sınay-Pır”!...

Geçtiğimiz günlerde yazdığı ve sosyal medyadan reklamlarla yayılan “Ülkücüler buna kafa yormalı” adlı köşe yazısı işte tam da böyle bir “ürün”…

PERDE ARKASI

Peki, Mikser Soner bu yazıyı neden yazdı? Neden Ülkücüleri daha önceden olmuş olan bir mezhep kavgasının tarafı gibi göstererek sanık durumuna soktu?

Yoksa yeni bir mezhep kavgası mı planlanıyor? Ya da Suriyeli göçmen çatışmasına ek olarak mezhep çatışması tali bir cephe olarak mı planlanıyor?

Bakalım…

Cumhur İttifakı 23 Haziran İstanbul Seçimlerini kaybedince sarsıntıyı artırmak isteyen“CHP, İP, HDP, SP ve Zinde Güçler” vakit geçirmeden Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni tartışmaya açtı.

Bununla birlikte AKP içindeki muhalif odakları da beklenen ayrışma için hareketlendirildi? Hattı şu sıralar hükümete yakın bütün kalemşörlerinbile kafası karışık durumda… Herkes bir “acaba” kuşkusuyla olanları izliyor…

Bu şartlar altında AKP ve Cumhurbaşkanı Erdoğan örselenirken yeni sistem ve milli birliğimiz de zedeleniyor.

Elbette ki her zemin ve şartta Ülkücülerin ve Liderlerinin gelecek için istemediği bir durum bu. O sebepledir ki Sayın Bahçeli Cumhur İttifakı, erken seçim ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi için direnç gösteriyor. Tabiri caizse MHP Lideri taarruzlara karşı mukavemet, hamiyet ve celadet gösteriyor. Yani sahip çıkıyor.

Malikleri ve Soner Yalçın da doğal olarakhedeflerinin karşısında duran ve onları engelleyen Bahçeli’yi ve MHP’yi zaafa uğratmak için böyle saldırıyor.

Saldırsın bakalım…

Bu ilk değil, son da olmayacak. Zira Türk Milliyetçilerinin en hazır olduğu şey; cenk!

Gelelim Sınay-Pır Soner’in mezhep kavgalarında MHP’yi ve Ülkücüleri sanık sandalyesine oturtmasına…

Ve dahi Madımak Olayı’nı Ülkücülerin üzerine yıkmasına!

Fazla uzatmadan veciz ifadelerle kendimizi anlatarak Katalizör Soner’e cevap vereceğim…

Bugüne kadar Türkiye’de olmuş ve Milletimize acı veren hiçbir olayda Ülkücüler sanık olmamıştır!

Türk Milliyetçiliği Mezhep kavgasını reddeder! Türk Milliyetçileri için Anadolulu yahut Balkanlı Hanefi-Şafi-Hanbeli-Maliki, Alevi gibi Ortadoğulu ve Asyalı Caferi ve Şii aynı seviyede öz kardeştir. Bizim için Vatanın Bölünmezliği gibi Milletin de bölünmezliği esastır! Avrupa ortalarından Japon Denizine kadar!

Türk Milliyetçiliği yeryüzünün en meşru ve en haklı davasıdır. Hayat sahasında da bu meşruiyetini ve hak örgüsünü korur! Mağdurdur, masumdur ve mahzundur!

Senin ve sahiplerinin çok iyi bildiği gibi Sivas, Çorum ve Kahramanmaraş olaylarının hepsinin faili-sanığı ve azmettiricisi bellidir!

Evet bizim bir tarafımız Yunus’tur bu doğru fakat diğer yanımız senin gibi karıştırıcılara karşı Yavuz’dan beterdir!

Ve yeryüzü Türk Milletini bölmeye çalışanları hedefine koyan Ülkücülerden daha tesirli bir silah daha görmemiştir.

Dilerim anlatabilmişimdir!...

Daha katline ortak olduğunuz 5000 Ülkücü Türk Milliyetçisinin sayfasını açmadım ona göre!

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Ozzy
 10 Temmuz 2019 Çarşamba 07:47
1 Düşünce ifade etmek ağır hakaret hemde bayağı olanından köşende saydırmak değildir. 2 Saray soytarısına dönmüş Ülkücüleri bu basit dilinle hiç koruyamazsın 3 Sen git Mahalle arası kahvelerinde masal anlat beyaz çoraplı bıyığı yeni terlemiş gençlerinize anca abilik yaparsın 4 Senin yerine keşke gerçek bir Ülkücü yazsada fikirlerini öğrenebilsek
 Sarı Çizmeli Memed'A.
 8 Temmuz 2019 Pazartesi 18:40
"Bay Bulut, "bugüne kadar Türkiye’de olmuş ve Milletimize acı veren hiçbir olayda Ülkücüler sanık olmamıştır!" buyurmuş... Mehmet Ali Ağca, Abdullah Çatlı, Oral Çelik, İsa Armağan, Haluk Kırcı, İbrahim Çiftçi, Ogün Samast, İhsan Bal ve benzeri eli kanlı isimler hangi "cephe"dendi acaba?..
 Mister No
 8 Temmuz 2019 Pazartesi 18:19
Milliyetciligi ayaklar altina alanlarin kapi kulu olmak demek böyle bir sey. Utancindan verecek cevabin yoksa saldirirsin. Ortagin önce Milliyetciligi ayaklar altina alir, sonra Fetö´yle kol kola olur ve en sonunda Katil Apo´ya sarilir. Sizede ancak laf ebeligi kalir.
 izzet Seyranlı
 8 Temmuz 2019 Pazartesi 16:45
helal olsun Bahçeliye 30 milletvekiliye neler yapıyor. Türkiye de alevi sünni çatışmasına en gel olacak tek toplum ülkücüler. ne bağnaz dinci olmamaları sorunu çözer.
 TC misafir
 8 Temmuz 2019 Pazartesi 15:08
Verecek cevabı olmayanlar ancak böyle hakaret içerikli seviyesizce yazarlar, ne oldu? Zoruna mı gitti Cumhur? Fetö terör örgütünün içeride çürütmek için çırpındığı gerçek vatansever var bir yanda diğer yanda ise sağ sol çatışmasını kaşıyacağı tehdidini savurarak milliyetçi olduğunu iddia eden fetönün eski nikahlısıyla nişanlı olan muhterem! Sen her türlü milliyetçiliği ayaklar altına alanlarla, apoyla mektuplaşanlarla dans etmeye devam et ne diyeyim birbirinize çok yakışıyorsunuz. Yazdığın yazılar çamur, kışkırtma ve seviyesizlikten başka bir şey değil. Sahip meselesine gelince; kimin maliklerine karşı el pençe durduğunu herkes görüyor.
 Kripto Sunayı nerden Çıkarmış
 8 Temmuz 2019 Pazartesi 13:42
Okumak başka, anlamak başka. Sunay akın yazıda geçmiyor ben okumadım öyle bir bölüm. ima bileyok. Ne yani soner yalçın masum mu? yazıya gelelim yazıya
 Oğuz Kaan
 8 Temmuz 2019 Pazartesi 13:27
Milliyetçi hangi şartta olursa olsun ümmetçinin kanatları altına girmez. Kürşad misali kırk yiğidi ile Çin Sarayını basar. Bilmem yaşın yeter mi? Vaktiyle Tanrının yanına erken aldığı Yetik Ozan namlı bir şairimiz vardı. Onun dizelerini okumanı isterim; Ben en yaşlı çınar sen en genç söğüt, Sana vereceğim anca bir öğüt: Kırıl da eğilme,yiğit ol yiğit; Böyledir Türklüğün töresi balam!
 Lan bi git
 8 Temmuz 2019 Pazartesi 12:34
Siz şimdi yazdığınızı filan sanıyorsunuz değil mi? Siz ülkücüsünüz, öyle mi? Neden kasap kedisine döndürülen bozkurtlardan söz etmiyoruz? Neden hakaretten başka ifade edeceğiniz bir şey yok? Sınay demekle Sunay Akın'ı küçümsediğinizi filan mı sanıyorsunuz? Hadi canım, şaka mısınız siz? Bahçeli'nin bir haftada 180 derece dönmesini, kendisine ana-avrat söven Çakıcıyı hapiste ziyaret etmesini sorgulamayan sizler, hangi yüzle Soner YAlçın ya da Sunay Akın'ı ağzınıza alıyorsunuz ki? Ar duygusunun yitimi böyle bir şey demek ki, örneği sizsiniz!
 Bulutsuzluk özlemi
 8 Temmuz 2019 Pazartesi 11:47
Milliyetçi olsaydın Tanzimattan bu yana işleyen parlamenter sistemi reddetmezdin. Parlamenter siseme geri dönüş de hatalarını giderme şansı verir. İyi değerlendir, sonra bıyık traşına geliverirler ansızın.
Yazarın Diğer Yazıları
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz