MENÜ
İzmir 20°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sadakamız olsun!
Oytun NALBANTOĞLU
YAZARLAR
3 Nisan 2024 Çarşamba

Sadakamız olsun!

Göztepemiz sıradan bir Lig mücadelesinde Play-Off hattından kopmak istemeyen Kocaelispor’a karşı 80 dakika ezici bir futbol oynamasına rağmen Hakem faktörünü hesaba katmadığından dolayı sahadan puansız ayrıldı.

Ahmet Ildız’ın sakatlığı, Doğan’ın hazır olmaması ve Billal’in de yedek soyunduğu karşılaşmaya fırtına gibi başlayan Göz-Göz ilk 45 dakika boyunca rakibine adeta nefes aldırmadı. Hocamız Stanimir Stoilov’un oyun planına harfiyen sadık kalan oyuncularımız hem mücadeleleri ve hem de maç konsantrasyonlarıyla işi ne kadar ciddiye aldıklarını ortaya koydular. Önde Romulo ve Mamah’ın yoğun presi Kocaelispor’un dengesini fazlasıyla bozdu. Göztepemiz Dennis, Celil ikilisiyle orta saha da basılmadık yer bırakmadı. İsmail ve Ogün’ün kanat organizasyonları yanında Yalçın’ın şut denemeleri istekli görüntümüzün canlı yansımalarıydı. Devre sonuna doğru İsmail’in mükemmel pasını klas vuruşuyla tamamlayan Obinna Mamah inanılmaz bir gole imza attı.

Ve gelelim skandal 2.yarıya …

Hakemin tamamen katlettiği, VAR’ın yine şaibeye bulaştığı ve Türkiye’deki futbolun ne kadar kirli olduğunu cümle aleme gösteren iğrenç bir son bölüme şahitlik ettik. Kubilay’ın golüyle 2-0 geçen Göztepe’de herşey doğru ilerlerken devreye giren Sarper Barış Saka ve Volkan Bayarslan maçta pozisyonu dahi olmayan Kocaelispor için ellerinden gelen tüm gayreti utanmazca sergilemekten vazgeçmediler. Ogün’e alakasız bir penaltı çalarak kötü niyetini belli eden Sarper Barış Saka, ceza sahasının yarım metre dışında topa elle müdahale eden Taha’nın hamlesinde de bu kez Volkan Bayarslan’ın uydurmasıyla 2.penaltı kararına hükmetti. Fırsat bu fırsat hızını alamayan “ Türk futbolunun katilleri “ rezaletin son perdesini de boş geçmeyerek 90+7 ‘ de üçüncü penaltı kararıyla kendilerine emredilen görevi yerine layıkıyla yerine getirmiş oldular. 

Göztepe için inanın hiç farketmiyor, puan farkımız 8 !!! Allah’a bin şükür ki alnımızın teri bileğimizin hakkı ve harama bulanmamış tertemiz 56 puanımızla son 6 haftaya dimdik ayakta giriyoruz. Hiçbir güç hiçbir kuvvet bizi ŞAMPİYONLUK YOLUNDAN ALIKOYAMAZ !!! Bu akşam gaspedilen 3 puan da bırakın SADAKAMIZ OLSUN !!!

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Alen doğu gencer
 6 Nisan 2024 Cumartesi 10:10
Hala Aliağa falan yazanlar var. hastamısnız oğlum siz? her maçı kapalı gişe 20.000 adamla oynuyor bu takım . stad 40bin kişilik olsa 40bine oynar göztepe . sen gelip Aliağa yazınca ne oluyor stad mı boşalıyor? millet göztepeyi tutmayı mı bırakıyor? ne oluyor yani aliağa yazınca? hayır belliki resmi sürecide bilmiyorsunuz atıp tutuyorsunuz. Göztepe sizlere en güzel cevabı o stadı her maç kapalı gişeye alrak veriyor. göztepe size en güzel cevabı süperlige çıkarak ve bir daha düşmeyerek verecek. alt liglerde ağlamaya devam edin.
 Tuncay beyaz
 4 Nisan 2024 Perşembe 20:02
Mükemmel yazı tam tespit yorumlar
 Recep Gokay
 4 Nisan 2024 Perşembe 14:32
BOŞ YAPMA OYTUN
 Ercüment ertekin
 4 Nisan 2024 Perşembe 11:36
Aynı anda 3 oyuncu değişikliği yanlıştı, top tutan iki oyuncu yalçın ve celil aynı anda oyundan çıkması orta sahada kocaeli geçişlerini kolaylaştırdı, celil sakatlıktan dolayı çıktı yapacak bir şey yok, ancak yalçın oyunda kalmalıydı, bu rakibin işini kolaylaştırdı ancak bizim defansa yük bindirdi, rakibin hiç pozisyonu yokken doldur boşaltla 3penaltı bulmasını sağladı burada bir atınç değişikliği olabilirdi, maç 2-2 giderken 2ye 1 yakaladığımız kocaeli defansını bencilik yüzünden boş kaleye atacağımız bir golden olduk, herşeye rağmen 8 puan avantajımız devam ediyor, 3 galibiyetle kimseye bakmadan süper Lig''deyiz, futbolcularımıza güveniyoruz, desteğe devam ediyoruz, başka GÖZTEPE yok...
 mehmet
 4 Nisan 2024 Perşembe 09:28
Çok acı. Her penaltı atışı kurallara aykırı sarı kart ve atış tekrarı olmalı...Bilmeyen Fifa kural kitabına baksın. hadi attın diyelim.. onda da vuruştan önce ceza sahası insan kaynıyor... Kısacası hakem işi bitirdi. yazık.
 
 4 Nisan 2024 Perşembe 09:11
alın teri,bilek hakkı diye sağda solda konuşma oytun..aliağaspor'u hatırlatırlar,üzülürsün.
 sadakamı
 4 Nisan 2024 Perşembe 09:01
2-0 koruyamamışsın sen kime sadaka verdiğinin farkındamısın
 mehmet
 4 Nisan 2024 Perşembe 08:03
Eski bir hakem olarak utandığım şeyler : 1)Korkak bir hakem .Penaltı vuruşları kurala uygun yapılmadı. Hepsinde ceza sahasının içi vuruş öncesi Kemeraltına dönmüştü.(-Ki kullanan oyuncu durarak attığı için hakem net olarak ihlalleri görebilirdi. Tam görüş açısında idi 2)Ceza sahası dışındaki ihlali içeri taşıdı.2. penaltı kararı tamamen hatalı. 3)1.penaltının alakası yok. Ogüne faul var. 4)Sayılmayan gol nizami.Çizgiyi var kamerası hizadan göstermedi. Zemini siyahlayıp arkadan gösterdi. Bunlar ince işler 5)Sarper çok koşan Volkan fiziği ile varolan iki hakemdi.Bitmişler.Yazık. 6)Göztepe büyüklüğünü yere yatmayarak gösterdi. Stoilov bir oyuncu daha değiştirip zaman çalmadı.Asşl bir takımızhakkımızlaşampiyon olacağız. Dediğine katılıyorum. SADAKAMIZ OLSUN.İnşallah final İzmir de Sakarya-Kocaeli olur da ....
 YAZIK
 4 Nisan 2024 Perşembe 08:00
NE BİÇİN KONUŞUYORSUN SADAKA MADAKA SEN KİMSİN YA
Yazarın Diğer Yazıları
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz