MENÜ
İzmir 22°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
'80 milyon kaptırdı' iddialarına Karabağlı'dan yanıt: Benim ona ihtiyacım yok ki!
İş Dünyası
2 Temmuz 2024 Salı 14:57

'80 milyon kaptırdı' iddialarına Karabağlı'dan yanıt: Benim ona ihtiyacım yok ki!

İzmir’deki Seçil Erzan olayında H.Ö.’ye para kaptıranlar arasında olduğu öne sürülen iş insanı Mustafa Karabağlı, “Allah aşkına bana fazladan kazandıracakmış! Benim ona ihtiyacım yok ki! Böyle bir olayın içinde kesinlikle yokum, hiçbir zaman da olmadım. Ben KSK’de ikinci başkanım, o da altyapı başkanı. Öyle bir şey yaptığını bilsem onu görevden almaz mıyım?” ifadelerini kullandı

EGEDESONSÖZ – İkinci Seçil Erzan vakası olarak adlandırılan Denizbank’ın Bornova Şubesi Müdürü H.Ö.’nün Karşıyaka Spor Kulübü yöneticileri ve sporcularını dolandırma olayında İzmirli iş insanı, aynı zamanda Karşıyaka Spor Kulübü’nde İkinci Başkan olan Mustafa Karabağlı’nın da adı geçmişti. Karabağlı'nın 80 milyon TL para kaptırdığı ileri sürülmüştü. 

Hakkında çıkan iddialara yanıt veren Karabağlı, şu görüşlere yer verdi:

“Böyle bir olayın içinde kesinlikle olmadım. Ben Karşıyaka Spor Kulübü’nde İkinci Başkanım. O kadın da altyapıda başkan. Böyle bir şey yaptığını bilsem, onu orada tutar mıyım? Görevden almaz mıyım? Öyle bir dolandırıcılık işini yapanla işim olmaz. Selamı keserim, kulüpteki görevinden uzaklaştırırım. Binlerce insanın çalıştığı işletmeleri çalıştırıyorum. Birçok projeye imza atıyorum. Ben böyle bir şeye girer miyim Allahaşkına? Bana fazladan para kazandıracakmış! Benim ona ihtiyacım yok ki, paraya ihtiyacım yok ki, Allah’a bin şükür! Ben bankalara güvenmiyorum, o yüzden varlığımı beş bankaya bölüyorum. İşin özeti, böyle bir işin içinde kesinlikle yokum, hiçbir zaman da olmadım. Benim böyle bir şeyle suçlanmam, akıl dışı bir şey.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz