MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
'Denetim' polemiği tam gaz... CHP'li Torun'dan Bakan Soylu'ya itiraz!
Politika
13 Ağustos 2022 Cumartesi 09:14

'Denetim' polemiği tam gaz... CHP'li Torun'dan Bakan Soylu'ya itiraz!

“Bakanlık bünyesinde CHP’li belediyeleri incelemek için özel bir birim kurulduğu” iddialarına yönelik olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya tepki gösteren CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, "AKP’li belediyelerin yolsuzluk dosyalarını sumen altı eden sensin! ‘İBB’de 557 terörist var’ diye yalan söyleyen sensin! Belediye başkanlarımızı yargı kararı olmadan görevden alan sensin! Sıkışınca böyle video çekiyorsun ama bu milletin midesi senin yalanlarını kaldırmaz!” dedi.

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, düzenlediği basın toplantısında İçişleri Bakanlığı’nda CHP’li belediyeleri incelemek için birim kurulduğunu iddia etmiş, iddialara Bakan Soylu tepki göstermişti.

- BAKAN SOYLU, İZMİR'DEN ÜÇ ÖRNEK VERDİ: 'CHP'Lİ BELEDİYELERE ÖZEL BİRİM' İDDİASINA YANIT!

Torun'dan Bakan Soylu'ya yanıt geldi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Torun şunları söyledi:

Süleyman Soylu, sen bu devlete yakışmayan bir bakansın! Müfettişleri her gün belediyelerimize gönderen, suç bulamayınca uyduran sensin! Ceza alan AKP’li başkanları koruyan sensin! Pandemide belediyelerimize yapılan bağışlara el koyan da sensin! Çıkıp millete masal anlatma! AKP’li belediyelerin yolsuzluk dosyalarını sumen altı eden sensin! ‘İBB’de 557 terörist var’ diye yalan söyleyen sensin! Belediye başkanlarımızı yargı kararı olmadan görevden alan sensin! Sıkışınca böyle video çekiyorsun ama bu milletin midesi senin yalanlarını kaldırmaz!

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Partili
 13 Ağustos 2022 Cumartesi 10:59
Akp de Soylu CHP de Torun her şeyi bilir bütün konularda bilgileri vardır,seçim bölgelerinde delege seçimi olsa ne kadar oy alırlar acaba?...
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz