MENÜ
İzmir 22°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
'Enflasyonu düşürme tedbirlerimiz sürüyor'
Ekonomi
25 Temmuz 2023 Salı 12:12

'Enflasyonu düşürme tedbirlerimiz sürüyor'

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Ülkemizin ödemeler dengesini iyileştirme, kamu açıklarını azaltma ve enflasyonu düşürme amacı doğrultusunda tedbir almaya ve uygulamaya devam ediyoruz" dedi.

Bakan Şimşek, Twitter hesabından açıklamada bulundu. Şimşek, "Ülkemizin ödemeler dengesini iyileştirme, kamu açıklarını azaltma ve enflasyonu düşürme amacı doğrultusunda tedbir almaya ve uygulamaya devam ediyoruz. Merkez Bankası’nın bugün açıkladığı kararlar cari açığı azaltmaya ve enflasyonu orta vadede düşürmeye yöneliktir. Sınırlı kaynaklarımızı ihracata ve yatırımlara kanalize etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 ..
 25 Temmuz 2023 Salı 13:43
Enflasyonu düşürme tedbiri halkı yoksullaştırmaktan mı geçiyor.. Af edilen şirket borçlarını toplayın önce. her yerde Teşvik primi adı altında aktarılan paraları geri alın önce. Beceremediniz, Beceremiyorsunuz.
 Her gün zam!
 25 Temmuz 2023 Salı 13:25
Ha ha ah ah hiiijxsjka
 
 25 Temmuz 2023 Salı 12:26
14.Mayıs seçimlerinden sonra benzine % 82 zam yaparak mı bu enflasyonu düşüreceksin Sayın ŞİMŞEK? Bizimle dalga geçmekten ne zaman vazgeçilecek merak ediyorum.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz