MENÜ
İzmir 22°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti İzmir’de rotasyon... İki ilçeye yeni başkan!
Politika
17 Temmuz 2024 Çarşamba 23:26

AK Parti İzmir’de rotasyon... İki ilçeye yeni başkan!

AK Parti İzmir'de yerel seçimin ardından görevden almalar başladı. Kiraz’a Ömer Çomuk, Seferihisar’a Serdar Kısaağa ilçe başkanı olarak atandı.

AK Parti yerel seçimlerin ardından başlattığı revizyon süreci kapsamında Kiraz, Seferihisar’a yeni ilçe başkanları atandı.

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı’nın Genel Merkeze yeni ilçe başkanlarıyla gitmesinin ardından bugün atamalar gerçekleştirildi. Kiraz İlçe Başkanlığı’na Ömer Çomuk, Seferihisar İlçe Başkanlığına Serdar Kısaağa atandı.

AK Parti İzmir İl Başkanlığından yapılan açıklamada, “Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Erkan Kandemir Başkanlığında, Genel Merkezimizin takdirleriyle AK Parti Kiraz İlçe Başkanlığı’na Ömer Çomuk, Seferihisar İlçe Başkanlığı’na Serdar Kısaağa atanmıştır. Kendilerini tebrik eder, ilçelerine ve İzmir’imize hayırlı hizmetlere vesile olmasını dileriz” ifadelerine yer verildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Partili
 18 Temmuz 2024 Perşembe 08:07
AKP ne yapsa izmirde ve tüm ülkede istediği sonuçu alamaz çünkü parti de huzursuzluklar devam ediyor ve küskünler ordusu meydana geldi tüm partilerde olduğu gibi aday belirlemede yanlı ve yanlış tercihler oduğu kesin ayrıca muhalefet partisi bu konuda her türlü cambazlığı yaparak halkın tercih konusunda güveni YOKTUR ilk seçimlerde herkes boyunun ölçüsünü görecektir toparlanamayan silinecektir...
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz