MENÜ
İzmir 22°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti’den Bergama kararı… Koştu gitti, Doğruer geldi!
Yerel Yönetimler
26 Ocak 2024 Cuma 00:01

AK Parti’den Bergama kararı… Koştu gitti, Doğruer geldi!

AK Parti’de cumartesi günü duyurulacak olan İzmir ilçe belediye başkan adaylarının belirlenmesi ile ilgili son rötuşlar yapılıyor. Geçtiğimiz günlerde Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu'nun kız kardeşi Hale Koştu Özyeşil'in ağabeyinin malvarlığıyla ilgili yaptığı paylaşım sebebiyle Bergama ile ilgili süreç yeniden ele alındı. Edinilen bilgilere göre Koştu’nun yerine Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer ‘in Bergama’da aday gösterileceği aktarıldı.

EGEDESONSÖZ- 31  Mart Yerel Seçimleri’nde İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı’nı Hamza Dağ olarak belirleyen AK Parti’de gözler cumartesi günü gerçekleştirilecek olan ilçe belediye başkan aday tanıtım toplantısında olacak.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından vitrine sunulacak olan adayların belirlenmesinde ise son rötuşlar yapılıyor.

KIZ KARDEŞİ ‘OY VERMEM’ DEMİŞTİ
Geçtiğmiz günlerde Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu hakkında ortaya atılan mal varlığı iddiası gündemi meşgul etmişti. Hakan Koştu’nun kardeşi Hale Koştu, ağabeyinin İstanbul, Almanya ve Bergama'da villalar aldığını belirterek "Yaşam standartlarındaki artışı aile geliri olarak açıklaması mümkün değil" ifadelerini kullanmıştı. Belediye ihalelerinde de usulsüzlükler olduğunu kaydeden Koştu, seçimlerde ağabeyine oy vermeyeceğini söylemişti. Hakan Koştu ise iddiaları yalanlamıştı.

KINIK'TA SAMİ MOLLA AHMET ADAY GÖSTERİLECEK
Genel merkezin kendisiyle yola devam etmeyi düşündüğü Hakan Koştu ile ilgili yaşanan son gelişmeleri değerlendiren parti üst yönetiminin ise Koştu’nun üzerini çizdği öğrenildi. Edinilen bilgilere göre Koştu’nun aday gösterilmesinden vazgeçildiği ve yerine Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer’in aday yapılacağı bildirildi. Kınık’ta ise ilçe başkanı Sami Molla Ahmet’in aday gösterileceği aktarıldı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Deniz Kerte
 27 Ocak 2024 Cumartesi 15:10
AKP ye oy vermedim ama Hakan Koştu mal varlığını açıklayarak iftira atıldığını soyledi. İddialarla ilgili suç duyurusunda bulundugunu söyledi. Eleştirmek elbette ama yargısız infaz da yapmamak lazım.
 tahsin
 26 Ocak 2024 Cuma 13:50
kızkardes tokadı işte boyle siyasi hayatını bitirdi artık asar mısın keeser mısın
 
 26 Ocak 2024 Cuma 12:59
Bu kadar mı?
 ezege
 26 Ocak 2024 Cuma 12:41
bu yolsuzluklar muhalefet için söylenseydi , ya içerdeydi yada anında kayyum atanırdı. adalet nerde...............?
 ismail bilirata
 26 Ocak 2024 Cuma 12:37
5 sene iyi çalışmış koştu:) vah vah daha neler duyucaz akp hakkında.gün ışığına çıktı gerçekler.
 bekir
 26 Ocak 2024 Cuma 12:30
kardeşine hakim olamayan ilçesıne nasıl hakim olacak
 Hakan
 26 Ocak 2024 Cuma 12:23
Hakan koştu'nun buraya kadar gelebilmesi bile mucizeydi. geçen seçimi de ak parti kazanmadı, chp kaybetmişti. geriye dönüp bakıldığında, kendi projelendirip, kendi başına yaptığı 1 tane iş yok bergama'da. Sadık doğruer doğru karar olmuş. hele ki chp adayı da son derece zayıfken, sadık doğruer gibi rüştünü ispat etmiş biri bergama'yı rahat kazanır.
 kardeş
 26 Ocak 2024 Cuma 11:00
Hakan başkan çok güzel hizmetler yaptı, bir dönem daha neler neler yapar göreceksiniz.Aile içi husumetten söylenmiş bir iftiraya kurban giderse çok yazık.İftira çünkü kız kardeşi bile dayanaktan yoksun açıklama yapıyor,zamanlama manidar...
 İzmir'li
 26 Ocak 2024 Cuma 09:51
Hal böyle ise ateşte,dumanda var gibi.
 :)
 26 Ocak 2024 Cuma 09:06
Koştu.. Koştu.. Koştu.. Ama Boştu.. YORULDU BOŞLUK YAPMAKTAN :))
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz