MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili Dağ'dan 2023 seçimi çıkışı: 2018'den daha iyi bir netice alacağız!
Politika
22 Temmuz 2021 Perşembe 23:02

AK Partili Dağ'dan 2023 seçimi çıkışı: 2018'den daha iyi bir netice alacağız!

2023 seçimleri için partisi adına iddialı konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, "Allah'ın izniyle, bir gün İzmir'e daha da hizmet etme imkanını İzmirli hemşehrilerimiz bize verecek. Ben buna inanıyorum, İzmir'i, İzmirliyi, partimizi biliyorum. Bizim niyetimizi onlara daha iyi anlatmaya devam edeceğiz İzmir'de yapacağımız çok iş var" diye konuştu. Dağ ayrıca, "2021 ve 2022'yi iyi bir büyüme ile bitirip 2023'de çok daha iyi bir netice, yani 2018'den daha iyi bir netice alacağımızı düşünüyorum" dedi.

EGEDESONSÖZ / AK Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Adem Metan'ın YouTube kanalında düzenlenen bir programa katıldı.

Gündeme dair açıklamalarda bulunan Dağ, 2023 seçimleri için iddialı konuşurken, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu için dillendirilen 'cumhurbaşkanı adayı' söylemleri için flaş bir çıkışa imza attı.

DAHA FAZLASINI OLMASI İÇİN HER GÜN ÇABA GÖSTERİYORUZ
AK Parti'nin İzmir'de birinci parti olamamasının sorumluluğunu kendilerinde hissettiklerini belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "İnsan kendi seçim bölgesinde kendi partisinin birinci olmasını istiyor. Ben AK Parti içinde seçimden itibaren bütün seçimlerin içinde oldum. Burada birinci parti olması hep arzuladığımız bir şeydi. Fakat olamayınca bir de sorumluluk makamında olunca insan üzülüyor ve sorunu kendisinde hissediyor. Daha fazlasını olması için de her gün, her an çalışmaya, çaba göstermeye devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

İZMİRLİ HEMŞEHRİLERİMİZ BU İMKANI BİZE VERECEK
2018 seçimlerine göre İzmir'de oy artışı olduğuna dikkat çeken Dağ, "Yükselişte… 2002'ye göre bakacak olursak biz o dönemde yüzde 17 oy almıştık 3 parti olmuştuk. Son yerel seçimlerde Cumhur İttifakıyla birlikte yüzde 39.4 oy aldık. Yüzde 40'a yakın bir oy aldık yan. Bir yükseliş var. Bu yükselişi biz daha da devam ettirmek istiyoruz arzu ediyoruz. Daha fazla kendimizi anlatmamız lazım diye düşünüyoruz. Tabii ki burada rakiplerin yapamadıklarını da zaman zaman burada hemşehrilerimize paylaşıyoruz bizim daha iyi yapacağımızı anlatıyoruz. Allah'ın izniyle, bir gün İzmir'e daha da hizmet etme imkanını İzmirli hemşehrilerimiz bize verecek. Ben buna inanıyorum, İzmir'i, İzmirliyi, partimizi biliyorum. Bizim niyetimizi onlara daha iyi anlatmaya devam edeceğiz İzmir'de yapacağımız çok iş var. Bu görevler sadece bir makama talip olma görevleri değil, o bölgeye hizmet etme derdi tasası... Trafikten, kentsel dönüşüme kadar yapmamız gereken işler var. Mevcut arkadaşların da yapması gereken işler var. Biz bunu her seferinde söylüyoruz. Biz daha iyisini yapacağız, yapıyoruz. Bununla ilgili örneklerimiz de var. Bu konuda daha dertli ve heyecanlı olduğumuzu düşünüyorum. İnşallah daha fazla insanımızla bir araya gelerek bunları anlatmaya devam edeceğiz. Ben önümüzdeki seçimlerde, ben bu noktada ciddi değişimler olacağını düşünüyorum" diye konuştu.

AVUÇLARINI YALAYACAKLAR
2023 seçimleri için  'manipülasyon' vurgusunda bulunan Dağ, "Biz heyecanlıyız. Hizmet ediyoruz, edeceğiz, etmeye de devam edeceğiz. 2025'te de yapacağız 2030'da da yapacağız. Öyle yalanla dolanla, milleti kandırarak acaba bir iktidar değişimi, seçimde bir manipülasyon, farklı şeyler yapabilir miyiz diye medet umanlar bu seçimde de yine avcunu yalayacak" dedi.

O KADAR CESUR OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanlığı adayı olacağı yönündeki söylentileri değerlendiren Dağ, "Adaylığını koyarsa şaşırmam ama cesaretli olduğunu düşünmüyorum. Biz kendimize bakıyoruz. Kendi ittifaklarında bir noktaya gelsinler ama ben Kemal Kılıçdaroğlu'nun o kadar cesur bir siyasetçi olduğunu düşünmüyorum" diye konuştu.

ALSANCAK'TA YÜZDE 90 TAMAM

İzmir'de yapımı devam eden Alsancak Stadı ve yapımına başlanacak olan Karşıyaka Stadı ile ilgili de konuşan Dağ, "Alsancak Stadı'nda, yerelde bazı sıkıntılar yaşadık. Orada da kulüpler sahip çıktı ve stadın yüzde 90 civarı yapıldı. Şu anda bir iki yapılması gereken, çim ve koltukların ihalesi yapıldı. inşallah onu da önümüzdeki süreçte hizmete  geçireceğiz. Karşıyaka Stadı duruyor. Durmasının sebebini de İzmirliler gayet iyi biliyorlar. Yerel yönetimlerin ve oradaki halkın açtığı davalar var. Davalar neticelendi. Geri adımlar atıldı. Ama yine de oranın gecikmesine sebep oldu. Orayla ilgili bir projemiz var. İnşallah bakan beyle birlikte orayı dolaşacağız. Hem büyükşehir belediyesi hem de ilçe belediyesiyle bir toplantı yapıp orayı da bir hal yoluna koyacağız" diye konuştu.

AKILCI OLARAK BAKANLAR İYİ BİR SÜREÇ GEÇİRDİĞİMİZİ SÖYLÜYOR
Parti olarak oylarını geçmiş dönemlere göre arttırdıklarının altını çizen Dağ, "2021 ve 2022'yi iyi bir büyüme ile bitirip 2023'de çok daha iyi bir netice, yani 2018'den daha iyi bir netice alacağımı düşünüyorum. Hem Cumhurbaşkanımızın oyu anlamında hem de partimizin oy anlamında… Bu işler böyledir. 5 yıllık yetki alıyoruz. Bu planladığımız gibi gitmeyebiliyor her zaman. Örneğin Suriye ve Karabağ durumlar… Biz 2018'De yetki aldığımızda böyle bir ortam söz konusu değildi. 15 aydır bir süreç yaşıyoruz. Bu süreci hem dünyadan pozitif ayrılarak geçirdiğimiz düşünüyoruz. Bunu parti ayrımı yok. İşe ideolojik açıdan bakanlar farklı şeyler söyleyebilir ancak sürece akılcı olarak bakanlar dünya ile kıyasladığında iyi bir şekilde geçirdiğimizi söylüyorlar."

KIRMIZI ÇİZGİMİZ TERÖRDÜR
Herkesin birbirine karşı sağ duyulu olması gerektiğini belirten Dağ, "Bu ülkede yaşıyoruz hepimiz 84 milyon olarak sorunları el birliği ile çözmemiz lazım. Kırmızı çizgi konumuz terör. Terör ile mücadele kırmızı çizgimizdir"

İLK SES CHP'DEN GELDİ
Terörle mücadelede kullanılan araçlar konusunda da sitem eden Dağ, "İHA'lar SİHA'ları kullanmaya başladığımızda ilk ses CHP'den gelmişti Sivilleri vuruyorsunuz diye." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 metin kara
 23 Temmuz 2021 Cuma 09:45
İzmirde vizyon ve vitrin değiştirmek lazım..Yoksa aynı tas aynı hamam derseniz yüzde 25 oy alınır
 Ağam bizimle eğleniy
 23 Temmuz 2021 Cuma 00:02
8 yıldır otogara metro yapacaksınız. Niye yapmadınız?
 balkanlar
 22 Temmuz 2021 Perşembe 23:41
siz bu gidişle rüyanızda görürsünüz ancak hayal kurmak güzel onla yaşamak ta güzel ancak böyle mutlu olursunuz sandıkta görüşürüz
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz