MENÜ
İzmir 11°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili Dağ’dan CHP’nin vizyon belgesine tepki: Müstemleke akıl yine kaybedecek!
Politika
3 Aralık 2022 Cumartesi 20:30

AK Partili Dağ’dan CHP’nin vizyon belgesine tepki: Müstemleke akıl yine kaybedecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Kemal Kılıçdaroğlu tarafından kamuoyuna duyurulan Ekonomi Vizyon Belgesi’ni eleştirdi. Ülkenin-vizyon belgesi ile uluslararası güçlerin sömürgesi durumuna getirilmek istendiğini söyleyen Dağ, "Müstemleke (sömürgeci) aklın ezberlerine, reçetelerine bu milletin ihtiyacı yoktur"

EGEDESONSÖZ- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından kamuoyuna duyurulan Ekonomi Vizyon Belgesi’ni değerlendirdi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Dağ şunları söyledi:

“Kemal Kılıçdaroğlu, uzun zamandır reklamını yaptığı “İkinci Yüzyıl” toplantısını gerçekleştirdi. Siyasette rekabet vizyon ve projelerle edilir. CHP ile özdeşleşen bir şey oldu ve yine dağ fare doğurdu. Elbette şaşırmadık.

Neler yapacaklarını süslü süslü cümlelerle anlattı ama “Nasıl” yapılacağına dair ortada bir şey yok. Neden biliyor musunuz? Çünkü nasıl yapılacağını BİLMİYOR.

Önceden bu memlekete yol haritası çizmeleri için IMF'ten adam tayin ederlerdi. Şimdi de CHP'ye "akıl hocaları" atamışlar. Başdanışmanı ABD’de olan bir anlayış nasıl Türkiye’nin milli çıkarlarını muhafaza edecek ve yaşatacak?

“Geleceğe dönüş” hayaliniz önerdiğiniz yönetim sisteminden aşikâr. Ortaya koyduğunuz fikir ancak “IMF’in parmak salladığı, vesayetin siyaseti, toplumsal barışı ve ekonomiyi tarumar ettiği” geçmişe dönüştür. Müstemleke aklın ezberlerine, reçetelerine bu milletin ihtiyacı yoktur.

Biz ülkemizi, bu toprakların aklıyla ve diliyle inşa ettiğimiz Türkiye Yüzyılı’na hazırlıyoruz.

Bu toprakların sözüne, aklına, vicdanına; bizi biz yapan değerlerine inananlar Türkiye Yüzyılı’nı inşa edeceklerdir. Müstemleke akıl yine kaybedecektir”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Gürkan
 4 Aralık 2022 Pazar 00:34
Aklın yolu bir mi? 20 yıllık iktidarın sonunda enflasyon rekor kırmış, fiyatlar, döviz çıldırmış, dış ticaret açığı 100 milyar DOLARA yaklaşmış, 10 aylık bütçe açığı 128 milyar TL olmuş troller CHP'yi eleştiriyorlar.
 Asım
 3 Aralık 2022 Cumartesi 22:08
Edindiğim bilgiye göre, Amerikadan gelen kariyerini ispatlamış, Dünyaca kabul görmüş bir ekonomist, Sayın vekil sen söyleyeceklerini, Ülkemin Ekonomisini bu hale getiren danışmanların biriside Jöleli ona söylersen bende memnun olacağım..
 Az Bilmiş
 3 Aralık 2022 Cumartesi 21:45
Aklın yolu birdir. Recep Tayyip ERDOĞAN. CHP’nin “Tüm dünya beklesin!” dediği vizyon açıklama programı o kadar heyecan vericiydi ki, Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi hanım, heyecandan horul horul uyudu. Herkesi uyuttu. Kesin evde KAVGA VAR. 6 lı masanın dağılmasına az kalmıştır. Akşener, Ankara ve İstanbul Belediye Başkanlarına öne sürüyor. Amerika'' lı RIFKI'' da coğrafya ve biyoloji dersi anlattı. Allah akıl fikir versin.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz