MENÜ
İzmir 22°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili İnan, CHP'li üç ismi hedef aldı: Organize işler!
Politika
24 Temmuz 2024 Çarşamba 16:45

AK Partili İnan, CHP'li üç ismi hedef aldı: Organize işler!

İZBETON’un süresinde tamamlanmayan inşaatlarla ilgili kooperatiflere sözleşme feshi göndermesiyle ilgili CHP’li Şenol Aslanoğlu, Mahir Polat ve Murat Bakan’ı hedef alan AK Partili İnan ‘organize işler’ benzetmesinde bulundu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi (İzBB) iştiraki İZBETON geçtiğimiz dönem başlatılan kooperatifleşme ile kentsel dönüşüm faaliyetleri kapsamında sözleşmelerde belirtilen tarihlerde inşaatını tamamlayamayan kooperatiflerle sözleşmeleri tek taraflı olarak feshetti.

Gerçekleştirilen fesihle ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan İnan, “İzmir'de Çiftlik Bank'ı, Jet Fadıl'ı aratmayan büyük bir dolandırıcılık hikayesi CHP'nin Örnekköy Kooperatifi...” dedi.

Yaşanan durumla ilgili mağdurun yine İzmir olduğundan bahseden İnan: Failler, başroller belli. CHP İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ve yancıları…Mağdur? Yine maalesef İzmir...” dedi.

CHP’nin organize bir şekilde kooperatif meselesini yaptığının altını çizen İnan; “Önce İzmirlilerin parasını topladılar, inşaatları yapmadılar ve bugün kooperatifi feshettiler. Organize İşler! Sülün Osman oldu Sülün Şenol. Ya da Banker Mahir… Çakma Bakan…” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 
 25 Temmuz 2024 Perşembe 11:02
Beld. boş beleşçileri yapacak iş yokmuş gibi burada zırvalıyor. Bu haramzadelerin yatacak yeri yok.
 
 25 Temmuz 2024 Perşembe 10:36
20 yıl önce uçuyorduk memur maaslarını ımf den gelen parayla ödedik günde 10 -20 asker şehid oluyordu ..
 
 25 Temmuz 2024 Perşembe 09:15
akepeden cacık olmaz cacıkkk. 20 yılda ülkeyi ne hallere düşürdünüz hala daha utanmadan sıkılmadan insan içine çıkıp konuşuyorsunuz.
 Red Kit
 24 Temmuz 2024 Çarşamba 22:02
Otogar metro ne oldu?
 Laf çok, icraat sıfır
 24 Temmuz 2024 Çarşamba 21:13
2013'de temeli atılan hızlı tren vardı, bilmiyorum hatırlıyor musunuz? 11 yıldır tam olarak ne yaptınız da, nasıl bir beceriksizlik var da bitmiyor? Kaç milyar gitti? Projenin maliyeti neydi, ne oldu? Buna ne isim koyalım?
 burak
 24 Temmuz 2024 Çarşamba 19:53
arkadaşa biri söylesin jet fadıl sayesinde o koltukta oturduğunu gerçi bunu yaşı tutmaz
 Etki ve tesir
 24 Temmuz 2024 Çarşamba 17:15
Kesin öyledir! her biri diğerinden fetbaz ve yalancı. Bu chp böyledir. yine kendielri feshetmelerine rağmen. engelleniyoruz deyip bir sürü yalan atar zerre kadar da yüzleri kızarmaz. Tam bir kaşar olmuş bu chp.
 MURTAZA ÇOK MERAKLI
 24 Temmuz 2024 Çarşamba 17:13
Sayın İNAN, bu dil ve üslubu hangi siyasetçiyi kendinize örnek alarak oluşturdunuz acaba?. Çok merak ediyoruz ger-çekten kahramanınızı...
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz